Dihanje za sproščenje in aktiviranje življenjske sile

Avtor: P. R.

Rebirthing ali preporod uporablja globoko in krožno dihanje za sproščenje in aktiviranje življenjske sile. To je en od načinov odpuščanja potlačenih čustev in napačnih prepričanj, ki vplivajo na naše življenje. Proces lahko traja tri ure in je usmerjen na globlje čiščenje podzavestnih vzorcev.  Delavnica bo potekala v centru “Točka moči Postojna”, v petek, 24. 11. ob 19:00.

Izkušnja preporoda je močan način razkrivanja samega sebe, hkrati pa ima blagodejen učinek na telo in počutje. Metodo lahko uporabljajo ljudje z različnimi cilji in življenjskim slogom, ne glede na to, ali so njihovi motivi duhovni ali zdravstveni. Rezultat dobrega preporoda je povečana raven energije, občutek olajšanja in odprtosti.

Razlika med pričakovanjem in ciljem je v tem, da pričakovanje ustvarja blokado pred tem, kar je dejansko pred nami, kar nam življenje ponuja. Cilj, če je pravi za nas, pa pritegne naše celotno bitje, da se premika v tej smeri, in ne glede na izzive čutimo, da smo na pravi poti, v pravem trenutku na pravem mestu. Zavestno povezano dihanje nas uči, da smo prisotni v sedanjem trenutku in da znamo prisluhniti, se prepustiti temu, kar nam življenje ponuja tukaj in sedaj. Zavestno pomeni, da smo prisotno, sproščeno in odprto v sedanjem trenutku. Tako smo sposobni, da sprejmemo darila, ki nam jih življenje ponuja, sedaj. Je sploh kdo doživel jutrišnji dan? Ne, doživlja samo ta trenutek. Če nismo v glavi, v umu, je vse, kar imamo in doživljamo, tukaj in sedaj. Preprosto. 

Udeleženci se bodo na srečanju učili o pravilni tehniki dihanja in vajah, ki se lahko izvajajo samostojno. Uvodne tehnike ne izzivajo tako močne katarzične reakcije, ampak spodbujajo nežni tok življenjske sile in občutek globoke sproščenosti. 

Cena za sprostitvene vaje je 15 € ali prostovoljni prispevek. Kdor nima izrazitih duševnih težav ali težav s srcem, bo s preporodom lahko izboljšal svoje energetsko in čustveno stanje ter se podal na zanimivo notranje potovanje. 

Udeleženci naj s sabo prinesejo podlago za ležanje, podlago za pod glavo in odejo oziroma kakšno drugo pokrivalo.

Prijave na [email protected]. Informacije na številki 031 897 544 (Nenad).

Lokacija: Točka moči Postojna – večgeneracijski center, Ulica 1.maja 1B, 6230 Postojna (nasproti gasilskemu doma, za stavbo bara “Park”) 

Srečanja potekajo dvakrat mesečno: enkrat sprostitvene vaje, enkrat celotni preporod. 

– Cena za sprostitvene vaje je 15 €.

– Cena za celotni preporod je 25€. Ob udeležbi obeh srečanj, je cena 15 na srečanje.

– Cena za pare in družinske člene je 10 € na osebo za sprostitvene vaje, za preporod pa 15 evrov na osebo.

Vedno je odprta možnost prostovoljnega prispevka. Za osebe, ki jim je delo v skupini neprijetno ali imajo raje individualni pristop, je na volju individualni preporod. Za vse informacije pokličite na zgornjo številko.

Naslednja delavnica je predvidena za sobota, 9.12 ob 19:00 (proces celotnega preporoda).

 

Foto: Bigstock

PUSTITE KOMENTAR

Prosimo vpišite svoj komentar!
Prosimo vpišite svoje ime tukaj