Izšla je nova številka Revije za moje zdravje. Kaj prinaša?

Revijo za moje zdravje odlikuje odlično razmerje med strokovnostjo in poljudnostjo. Uredniška politika zagotavlja kakovost in kontinuiteto, bralcem pa želimo omogočati stik s kakovostnimi vsebinami z najširšega področja zdravja in zdravega življenja.

Izšla je nova številka Revije za moje zdravje, ki prinaša obilo zanimivih vsebin. Zgodbo o tem, kako mu je novo zdravilo spremenilo življenje, nam je zaupal bolnik s hemofilijo. Pišemo tudi o tem, kako se spreminja zdravljenje duševnih motenj (kar tudi bolnikom s shizofrenijo vrača kakovostno življenje) in o tem, kako neinvazivne metode odkrijejo, kaj se dogaja v naših kolenih.

Poskrbite za svoje zdravje in dobre počutje. Poiščite ali naročite svoj izvod Revije za moje zdravje.


→ Boj z rakom: Kronična mielonična levkemija je zgodba o uspehu

→ Hepatitis C: Ko je ozdravitev kot čudež

→ Kaj je pokazala največja svetovna raziskava o migreni?

→ Zgodba bolnika s hemofilijo: Življenje je lepo, nič več me ne boli

→ Zakaj je vitamin D nekaj posebnega

→ Estetsko zobozdravstvo: Na kaj moramo biti pozorni, preden se odločimo za posege, ki nam obljubljajo lep nasmeh? Pogovor s specialistom stomatološke protetike dr. Ecijem Severjem.

→ Znebite se zamašenega nosu in izcedka iz njega. Svetuje otorinolarinologinja prod. dr. Nina Dragutinović.

REVIJA ZA MOJE ZDRAVJE je na voljo obiskovalcem zdravstvenih domov, bolnišnic, zasebnih zdravstvenih izvajalcev, knjižnic, kotičkih za promocijo zdravja, term in vseh lekarn po Sloveniji. Na izbranih lokacijah bralce čaka osemkrat na leto.

Naročite se na Revijo za moje zdravje   Letno izide 8 številk Letna naročnina samo 16€ + DDV – skupaj 19,52 €. Vplačilo na račun: SI56 6100 0000 6038 015  Znesek naročnine lahko poravnate preko položnice.

Revijo za moje zdravje lahko z dokazilom o plačilu naročnine in potrebnimi podatki za dostavo revije naročite na naslovu KINOKS, Hudovernikova 4, 1000 Ljubljana ali po elektronski pošti [email protected]

Naročnina velja do pisnega preklica, ki ga je potrebno poslati mesec dni pred iztekom obstoječe naročnine na [email protected] ali KINOKS, Hudovernikova 4, 1000 Ljubljana.

PUSTITE KOMENTAR

Prosimo vpišite svoj komentar!
Prosimo vpišite svoje ime tukaj