Izšla je nova številka Revije za moje zdravje. Kaj prinaša?

Revijo za moje zdravje odlikuje odlično razmerje med strokovnostjo in poljudnostjo. Uredniška politika zagotavlja kakovost in kontinuiteto, bralcem pa želimo omogočati stik s kakovostnimi vsebinami z najširšega področja zdravja in zdravega življenja.

Izšla je nova številka Revije za moje zdravje, ki prinaša obilo zanimivih vsebin. Veste, kaj storiti, če si znova in znova zvijete gleženj? Gre za kronično nestabilnost gležnja, za katero nasvete podaja ortoped Matjaž Merc. Pišemo o prekomerno aktivnem sečnem mehurju pri moških in pokrivamo še eno “veliko” temo, ki je izjemno pogosta: sindrom razdražljivega črevesja. Ima ga kar tretjina populacije, tudi otroci, in izjemno poslabša kakovost življenja.

Poskrbite za svoje zdravje in dobre počutje. Poiščite ali naročite svoj izvod Revije za moje zdravje.

→ Bolezni požiralnika: najpogostejši sta GERB in eozinofilni ezofagitis, kako ločiti med obema

→ Mini vodnik po zaprtju: zakaj nastane in kako si pomagati

→ Pomlad prinaša tudi alergijski konjuktivitis

→ Kako z zgago opraviti brez zdravil

→ Ateroskleroza: tiha in nevarna bolezen ožilja, ki ogroža več kot sto tisoč Slovencev in lahko vodi v smrt zaradi srčno-žilnega dogodka

→ Kam na brezplačni posvet po prebolelem raku, ko imajo bolnik in svojci tisoč vprašanj

→ Pomen redne telesne aktivnosti in ogrevanja

REVIJA ZA MOJE ZDRAVJE je na voljo obiskovalcem zdravstvenih domov, bolnišnic, zasebnih zdravstvenih izvajalcev, knjižnic, kotičkih za promocijo zdravja, term in vseh lekarn po Sloveniji. Na izbranih lokacijah bralce čaka osemkrat na leto.

Naročite se na Revijo za moje zdravje   Letno izide 8 številk Letna naročnina samo 16€ + DDV – skupaj 19,52 €. Vplačilo na račun: SI56 6100 0000 6038 015  Znesek naročnine lahko poravnate preko položnice.

Revijo za moje zdravje lahko z dokazilom o plačilu naročnine in potrebnimi podatki za dostavo revije naročite na naslovu KINOKS, Hudovernikova 4, 1000 Ljubljana ali po elektronski pošti [email protected]

Naročnina velja do pisnega preklica, ki ga je potrebno poslati mesec dni pred iztekom obstoječe naročnine na [email protected] ali KINOKS, Hudovernikova 4, 1000 Ljubljana.

PUSTITE KOMENTAR

Prosimo vpišite svoj komentar!
Prosimo vpišite svoje ime tukaj