Izšla je nova številka Revije za moje zdravje. Kaj prinaša?

Revijo za moje zdravje odlikuje odlično razmerje med strokovnostjo in poljudnostjo. Uredniška politika zagotavlja kakovost in kontinuiteto, bralcem pa želimo omogočati stik s kakovostnimi vsebinami z najširšega področja zdravja in zdravega življenja.

Izšla je nova številka Revije za moje zdravje, ki prinaša obilo zanimivih vsebin. Kaj pomeni, če smo tudi po dopustu neprestano utrujeni in zakaj v takem primeru velja obiskati zdravnika? Pišemo tudi o pomenu črevesnih bakterij za sladkorno bolezen ter o tem, zakaj je tako pomembno, da se povišan holesterol odkrije zgodaj. Pokrivamo še eno “veliko” temo: neprepoznane duševne stiske pri kroničnih bolnikih.

Poskrbite za svoje zdravje in dobre počutje. Poiščite ali naročite svoj izvod Revije za moje zdravje.


→ Akcija Skočimo na lepše: telesne vaje za vse kronične bolnike, vadijo lahko doma, vadba brezplačna

→ Prehlad, gripa ali covid-19? Kako jih prepoznati in ločiti med seboj

→ Kako izmeriti bolečino

→ Intervju s Polono Vetrih, tudi o druženju z britansko kraljevo družino

→ Večina Slovencev ima prenizke vrednosti vitamina D. Jesen je čas, da začnemo z njegovim nadomeščanjem. O pomenu vitamina D govori gastroenterolog Darko Siuka.

→ Inhalacijska alergija v Evropi se zmerno umirja, prehranska alergija pa narašča, zlasti med odraslimi. Zakaj je temu tako in kako ravnati, pojasnjuje prof. dr. Ema Mušič.

→ Arterijska hipertenzija je bolezen, ki ubija počasi. Začne se leta prej, kot so menili doslej. Kaj bi morali vedeti, pa ne vemo? Odgovarja doc. dr. Jana Brguljaj Hitij.

REVIJA ZA MOJE ZDRAVJE je na voljo obiskovalcem zdravstvenih domov, bolnišnic, zasebnih zdravstvenih izvajalcev, knjižnic, kotičkih za promocijo zdravja, term in vseh lekarn po Sloveniji. Na izbranih lokacijah bralce čaka osemkrat na leto.

Naročite se na Revijo za moje zdravje   Letno izide 8 številk Letna naročnina samo 16€ + DDV – skupaj 19,52 €. Vplačilo na račun: SI56 6100 0000 6038 015  Znesek naročnine lahko poravnate preko položnice.

Revijo za moje zdravje lahko z dokazilom o plačilu naročnine in potrebnimi podatki za dostavo revije naročite na naslovu KINOKS, Hudovernikova 4, 1000 Ljubljana ali po elektronski pošti [email protected]

Naročnina velja do pisnega preklica, ki ga je potrebno poslati mesec dni pred iztekom obstoječe naročnine na [email protected] ali KINOKS, Hudovernikova 4, 1000 Ljubljana.

PUSTITE KOMENTAR

Prosimo vpišite svoj komentar!
Prosimo vpišite svoje ime tukaj