Izšla je nova številka Revije za moje zdravje. Kaj prinaša?

Revijo za moje zdravje odlikuje odlično razmerje med strokovnostjo in poljudnostjo. Uredniška politika zagotavlja kakovost in kontinuiteto, bralcem pa želimo omogočati stik s kakovostnimi vsebinami z najširšega področja zdravja in zdravega življenja.

Izšla je nova številka Revije za moje zdravje, ki prinaša obilo zanimivih vsebin. O tem, kako preprečiti in zdraviti brazgotine po šivanju ran, smo se pogovarjali s specialistom travmatologom Alešem Fischingerjem iz UKC Ljubljana. Pišemo tudi o funkcionalnih črevesnih motnjah pri otrocih ter o tem, zakaj je tako pomembno, da ne spregledamo amiloidoze. Pokrivamo še eno “veliko” temo: neprepoznane duševne stiske pri kroničnih bolnikih.

Poskrbite za svoje zdravje in dobre počutje. Poiščite ali naročite svoj izvod Revije za moje zdravje.


→ Potovalna lekarna: Česa ne smemo pozabiti doma, ko potujemo

→ O tveganjih za nastanek kožnih rakov vemo vse manj

→ V zadnjem letu odkritih za tretjino manj primerov melanoma. Zakaj?

→ Intervju Dario Varga: Hipohondri hodijo k napačnemu zdravniku

→ Nevarnosti strjevanja krvi v žilah

→ Cepljenje zoper HPV po novem tudi za fante

→ Kakšen zrak dihate, ko ste v stanovanju

REVIJA ZA MOJE ZDRAVJE je na voljo obiskovalcem zdravstvenih domov, bolnišnic, zasebnih zdravstvenih izvajalcev, knjižnic, kotičkih za promocijo zdravja, term in vseh lekarn po Sloveniji. Na izbranih lokacijah bralce čaka osemkrat na leto.

Naročite se na Revijo za moje zdravje   Letno izide 8 številk Letna naročnina samo 16€ + DDV – skupaj 19,52 €. Vplačilo na račun: SI56 6100 0000 6038 015  Znesek naročnine lahko poravnate preko položnice.

Revijo za moje zdravje lahko z dokazilom o plačilu naročnine in potrebnimi podatki za dostavo revije naročite na naslovu KINOKS, Hudovernikova 4, 1000 Ljubljana ali po elektronski pošti [email protected]

Naročnina velja do pisnega preklica, ki ga je potrebno poslati mesec dni pred iztekom obstoječe naročnine na [email protected] ali KINOKS, Hudovernikova 4, 1000 Ljubljana.

PUSTITE KOMENTAR

Prosimo vpišite svoj komentar!
Prosimo vpišite svoje ime tukaj