Izšla je nova številka Revije za moje zdravje. Kaj prinaša?

Revijo za moje zdravje odlikuje odlično razmerje med strokovnostjo in poljudnostjo. Uredniška politika zagotavlja kakovost in kontinuiteto, bralcem pa želimo omogočati stik s kakovostnimi vsebinami z najširšega področja zdravja in zdravega življenja.

Izšla je nova številka Revije za moje zdravje, ki prinaša obilo zanimivih vsebin. O motnjah nespečnosti smo se pogovarjali s prof. dr. Leo Dolenc Grošelj, pišemo pa tudi o tem, kako pomemben je dobro delujoč imunski sistem in kaj ortoped svetuje pri bolečini v peti. Svojo zgodbo nam je zaupala bolnica z rakom debelega črevesa, ki je bolezen uspešno premagala.

Poskrbite za svoje zdravje in dobre počutje. Poiščite ali naročite svoj izvod Revije za moje zdravje.


→ Kaj moramo vedeti o hemoroidih in analni razpoki

→ Zdravila za motnje razpoloženja

→ Kako se življenje spremeni, ko bližnji zboli za demenco

→ Ko naše oko za jasen vid potrebuje pomoč – refraktivne napake očesa in njihovo zdravljenje

→ Kako ugotovimo, da imamo osteoporozo oziroma smo osteoporozno ogroženi?

→ Prekomerno aktivni sečni mehur – prirojena ali privzgojena težava?

→ Kako živeti z epilepsijo

REVIJA ZA MOJE ZDRAVJE je na voljo obiskovalcem zdravstvenih domov, bolnišnic, zasebnih zdravstvenih izvajalcev, knjižnic, kotičkih za promocijo zdravja, term in vseh lekarn po Sloveniji. Na izbranih lokacijah bralce čaka osemkrat na leto.

Naročite se na Revijo za moje zdravje   Letno izide 8 številk Letna naročnina samo 16€ + DDV – skupaj 19,52 €. Vplačilo na račun: SI56 6100 0000 6038 015  Znesek naročnine lahko poravnate preko položnice.

Revijo za moje zdravje lahko z dokazilom o plačilu naročnine in potrebnimi podatki za dostavo revije naročite na naslovu KINOKS, Hudovernikova 4, 1000 Ljubljana ali po elektronski pošti [email protected]

Naročnina velja do pisnega preklica, ki ga je potrebno poslati mesec dni pred iztekom obstoječe naročnine na [email protected] ali KINOKS, Hudovernikova 4, 1000 Ljubljana.

PUSTITE KOMENTAR

Prosimo vpišite svoj komentar!
Prosimo vpišite svoje ime tukaj