Prihaja poletna številka Revije za moje zdravje, kaj prinaša?

Revijo za moje zdravje odlikuje odlično razmerje med strokovnostjo in poljudnostjo. Uredniška politika zagotavlja kakovost in kontinuiteto, bralcem pa želimo omogočati stik s kakovostnimi vsebinami z najširšega področja zdravja in zdravega življenja.

Poletna številka Revije za moje zdravje prinaša obilo zanimivih vsebin. Ste vedeli, da ima težave z vratno hrbtenico kar 20 odstotkov ljudi? Razkrivamo tudi, katere težave s hrbtenico so najpogostejše v zrelejših letih in kako poteka njihovo zdravljenje. O bolečinah v vratni in ledveni hrbtenici ter njihovem odpravljanju smo se pogovarjali z ortopedom prof. dr. Rokom Vengustom.

Poskrbite za svoje zdravje in dobre počutje tudi poleti!


→ 10 odstotkov ljudi ima atopijski dermatitis. Kaj je in kako živeti z njim?

→ Katera hrana najpogosteje povzroča navzkrižne alergije in kako ravnati?

→ Poleti je skrb za zaščito oči izjemnega pomena. Kako jo zagotoviti?

→ Kaj moramo vedeti, preden se odpravimo kopat v reke ali jezera?

→ Krčne žile poleti povzročajo največ težav. Zakaj? Kako si pomagati?

→ Ste vedeli, da ima več kot polovica bolnikov, ki jih doleti infarkt, tudi sladkorno bolezen? Kaj bodo prinesle nove smernice zdravljenja in kako stopiti skupaj za še bolj zgodnje prepoznavanje in vodenje bolezni? Preberite v poletni številki.

→ Kako bodo biološka zdravila spremenila zdravljenje vseh kroničnih bolezni in kje vse jih že uporabljamo? Kako do njih, ko zbolimo? Pogovor s prof. dr. Borutom Štrukljem iz ljubljanske fakultete za farmacijo.

REVIJA ZA MOJE ZDRAVJE je na voljo obiskovalcem zdravstvenih domov, bolnišnic, zasebnih zdravstvenih izvajalcev, knjižnic, kotičkih za promocijo zdravja, term in vseh lekarn po Sloveniji. Na izbranih lokacijah bralce čaka osemkrat na leto.

Naročite se na Revijo za moje zdravje   Letno izide 8 številk Letna naročnina samo 16€ + DDV – skupaj 19,52 €. Vplačilo na račun: SI56 6100 0000 6038 015  Znesek naročnine lahko poravnate preko položnice.

Revijo za moje zdravje lahko z dokazilom o plačilu naročnine in potrebnimi podatki za dostavo revije naročite na naslovu KINOKS, Hudovernikova 4, 1000 Ljubljana ali po elektronski pošti info@kinoks.si

Naročnina velja do pisnega preklica, ki ga je potrebno poslati mesec dni pred iztekom obstoječe naročnine na info@kinoks.si ali KINOKS, Hudovernikova 4, 1000 Ljubljana.

PUSTITE KOMENTAR

Prosimo vpišite svoj komentar!
Prosimo vpišite svoje ime tukaj