Kaj prinaša septembrska številka Revije za moje zdravje?

Revijo za moje zdravje odlikuje odlično razmerje med strokovnostjo in poljudnostjo. Uredniška politika zagotavlja kakovost in kontinuiteto, bralcem pa želimo omogočati stik s kakovostnimi vsebinami z najširšega področja zdravja in zdravega življenja.

Nova številka Revije za moje zdravje prinaša obilo zanimivih vsebin. Zagotovite si svoj izvod! Foto: RMZ

Jesenska številka Revije za moje zdravje prinaša obilo zanimivih vsebin. Prinašamo pretresljivo zgodbo nevrologinje Saše Šega Jazbec, ki jo je presenetil rak. Pišemo tudi o pasteh pri izbiri probiotikov, ki nam jih je razkril prof. dr. Rok Orel.

Poskrbite za svoje zdravje in dobre počutje tudi jeseni!


→ Saša Šega Jazbec: Iz sveta zdravih v svet bolnih

→ Življenje bolnikov s hemofilijo bo po novem lažje, prihaja biološko zdravilo

→ Mladi zdravniki spreminjajo pogled na sladkorno bolezen. Kaj to prinaša?

→ Kako sebe in otroke zaščititi pred klopnim meningoencefalitisom?

→ Težave s kožo po obsevanju in kemoterapiji

→ Matični mleček zmanjša težave ob menopavzi, predvsem valunge. Kaj je pokazala raziskava in kako si ob menopavzi lahko ženske pomagajo same? Je nadomestna hormonska terapija varna in učinkovita?

→ Čezmerno dejaven sečni mehur zagreni življenje vsaki peti Slovenki po 35 letu starosti in vsaki drugi po menopavzi. Pogovor z ginekologinjo Marušo Habjan iz ZD Cerknica.

REVIJA ZA MOJE ZDRAVJE je na voljo obiskovalcem zdravstvenih domov, bolnišnic, zasebnih zdravstvenih izvajalcev, knjižnic, kotičkih za promocijo zdravja, term in vseh lekarn po Sloveniji. Na izbranih lokacijah bralce čaka osemkrat na leto.

Naročite se na Revijo za moje zdravje   Letno izide 8 številk Letna naročnina samo 16€ + DDV – skupaj 19,52 €. Vplačilo na račun: SI56 6100 0000 6038 015  Znesek naročnine lahko poravnate preko položnice.

Revijo za moje zdravje lahko z dokazilom o plačilu naročnine in potrebnimi podatki za dostavo revije naročite na naslovu KINOKS, Hudovernikova 4, 1000 Ljubljana ali po elektronski pošti info@kinoks.si

Naročnina velja do pisnega preklica, ki ga je potrebno poslati mesec dni pred iztekom obstoječe naročnine na info@kinoks.si ali KINOKS, Hudovernikova 4, 1000 Ljubljana.

PUSTITE KOMENTAR

Prosimo vpišite svoj komentar!
Prosimo vpišite svoje ime tukaj