Izšla je nova številka Revije za moje zdravje. Kaj prinaša?

Revijo za moje zdravje odlikuje odlično razmerje med strokovnostjo in poljudnostjo. Uredniška politika zagotavlja kakovost in kontinuiteto, bralcem pa želimo omogočati stik s kakovostnimi vsebinami z najširšega področja zdravja in zdravega življenja.

Izšla je nova številka Revije za moje zdravje, ki prinaša obilo zanimivih vsebin. Pripravili smo mini vodnik po koronavirusu in bolezni covid-19. Razkrivamo mite in resnice o zgagi ter pojasnjujemo, zakaj je glavkom nemi uničevalec vida. Pravnica razlaga, kako je z zakonodajo pri prehranskih dopolnilih. Pišemo tudi o tem, zakaj je rak trebušne slinavke tako zahrbten in kateri znaki ga napovedujejo ter pojasnjujemo novosti pri predpisovanju antibiotikov.

Poskrbite za svoje zdravje in dobre počutje. Poiščite ali naročite svoj izvod Revije za moje zdravje.


→ Covid-19: Kaj moramo vedeti o koronavirusu in kako si pomagati?

→ Divertikuloza debelega črevesa: Pogosta bolezen, o kateri vemo premalo

→ Parodontoza: Na udaru predvsem starostniki

→ Pomen železa za zdravje in počutje

→ Artroskopija rame: Kaj je in kako poteka? Kdo je kandidat za poseg?

→ Izdiranja zob so najpogostejše operacije v zobozdravstvu. Ali na tem področju potrebujemo nove smernice? Pojasnjuje maksilofacialni kirurg David Dovšak.

→ Prekomerno aktivni sečni mehur: Bi se lahko težavam z uhajanjem urina izognili?

→ Ali so prehranska dopolnila lahko zdravilna?

REVIJA ZA MOJE ZDRAVJE je na voljo obiskovalcem zdravstvenih domov, bolnišnic, zasebnih zdravstvenih izvajalcev, knjižnic, kotičkih za promocijo zdravja, term in vseh lekarn po Sloveniji. Na izbranih lokacijah bralce čaka osemkrat na leto.

Naročite se na Revijo za moje zdravje   Letno izide 8 številk Letna naročnina samo 16€ + DDV – skupaj 19,52 €. Vplačilo na račun: SI56 6100 0000 6038 015  Znesek naročnine lahko poravnate preko položnice.

Revijo za moje zdravje lahko z dokazilom o plačilu naročnine in potrebnimi podatki za dostavo revije naročite na naslovu KINOKS, Hudovernikova 4, 1000 Ljubljana ali po elektronski pošti [email protected]

Naročnina velja do pisnega preklica, ki ga je potrebno poslati mesec dni pred iztekom obstoječe naročnine na [email protected] ali KINOKS, Hudovernikova 4, 1000 Ljubljana.

PUSTITE KOMENTAR

Prosimo vpišite svoj komentar!
Prosimo vpišite svoje ime tukaj