Izšla je nova številka Revije za moje zdravje. Kaj prinaša?

Revijo za moje zdravje odlikuje odlično razmerje med strokovnostjo in poljudnostjo. Uredniška politika zagotavlja kakovost in kontinuiteto, bralcem pa želimo omogočati stik s kakovostnimi vsebinami z najširšega področja zdravja in zdravega življenja.

Izšla je nova številka Revije za moje zdravje, ki prinaša obilo zanimivih vsebin. Pogovarjali smo se s Tilnom Artačem, ki pravi, da se v življenju vse zgodi ob pravem trenutku. Pišemo o tem, kako prepoznati pljučnega raka ter pokrivamo še eno “veliko” moško temo: raka prostate. Slednji ni več samo bolezen starejših moških, novi pristopi zdravljenja pa omogočajo kakovostno življenje in podaljšajo preživetje.

Poskrbite za svoje zdravje in dobre počutje. Poiščite ali naročite svoj izvod Revije za moje zdravje.


→ Prvo zdravilo za covid-19 tudi pri nas

→ Mini vodnik po tetanusu: kako se okužimo, kako se zaščitimo, kdaj pride do težjega poteka bolezni

→ Zakaj za boleznimi srca in ožilja umre več žensk kot moških?

→ Kaj imata skupnega AIDS in covid-19?

→ Paliativa: bolniki, ki so deležni ustrezne paliativne oskrbe, se počutijo izpopolnjene in so pripravljeni na svoj odhod

→ Priporočila za oči pozimi

→ Pandemija in pojav duševnih motenj: katere so najpogostejše in kako pomagati sebi ali bližnjemu, ko zboli

REVIJA ZA MOJE ZDRAVJE je na voljo obiskovalcem zdravstvenih domov, bolnišnic, zasebnih zdravstvenih izvajalcev, knjižnic, kotičkih za promocijo zdravja, term in vseh lekarn po Sloveniji. Na izbranih lokacijah bralce čaka osemkrat na leto.

Naročite se na Revijo za moje zdravje   Letno izide 8 številk Letna naročnina samo 16€ + DDV – skupaj 19,52 €. Vplačilo na račun: SI56 6100 0000 6038 015  Znesek naročnine lahko poravnate preko položnice.

Revijo za moje zdravje lahko z dokazilom o plačilu naročnine in potrebnimi podatki za dostavo revije naročite na naslovu KINOKS, Hudovernikova 4, 1000 Ljubljana ali po elektronski pošti [email protected]

Naročnina velja do pisnega preklica, ki ga je potrebno poslati mesec dni pred iztekom obstoječe naročnine na [email protected] ali KINOKS, Hudovernikova 4, 1000 Ljubljana.

PUSTITE KOMENTAR

Prosimo vpišite svoj komentar!
Prosimo vpišite svoje ime tukaj