Izšla je nova številka Revije za moje zdravje. Kaj prinaša?

Revijo za moje zdravje odlikuje odlično razmerje med strokovnostjo in poljudnostjo. Uredniška politika zagotavlja kakovost in kontinuiteto, bralcem pa želimo omogočati stik s kakovostnimi vsebinami z najširšega področja zdravja in zdravega življenja.

Izšla je nova številka Revije za moje zdravje, ki prinaša obilo zanimivih vsebin. Pripravili smo mini vodnik po imunski odpornosti in kako si jo lahko okrepimo. Z ginekologinjo Uršulo Reš Muravec se pogovarjamo o neplodnosti in razkrivamo, zakaj delovanja jajčnikov ne smemo prepustiti naključju. Pišemo tudi o tem, kako hipnoza lahko pomaga otrokom. Posvetili smo se tudi novim pristopom v onkologiji ter pripravili mini vodnik po hemoroidih.

Poskrbite za svoje zdravje in dobre počutje. Poiščite ali naročite svoj izvod Revije za moje zdravje.


→ Kaj moramo vedeti in kako si pomagati pri zimskih okužbah

→ Imunoobnovitvena terapija pri multipli sklerozi

→ Sodobne oblike zdravljenja KVČB

→ Priporočila za rabo probiotikov – kdaj, katere in kako

→ Analno zdravje in nega

→ Bolečine v hrbtenici lahko odpravimo – kako, svetuje kineziolog Jure Gubanc

→ Nov pristop v zdravljenju raka

→ Preventiva neplodnosti

REVIJA ZA MOJE ZDRAVJE je na voljo obiskovalcem zdravstvenih domov, bolnišnic, zasebnih zdravstvenih izvajalcev, knjižnic, kotičkih za promocijo zdravja, term in vseh lekarn po Sloveniji. Na izbranih lokacijah bralce čaka osemkrat na leto.

Naročite se na Revijo za moje zdravje   Letno izide 8 številk Letna naročnina samo 16€ + DDV – skupaj 19,52 €. Vplačilo na račun: SI56 6100 0000 6038 015  Znesek naročnine lahko poravnate preko položnice.

Revijo za moje zdravje lahko z dokazilom o plačilu naročnine in potrebnimi podatki za dostavo revije naročite na naslovu KINOKS, Hudovernikova 4, 1000 Ljubljana ali po elektronski pošti [email protected]

Naročnina velja do pisnega preklica, ki ga je potrebno poslati mesec dni pred iztekom obstoječe naročnine na [email protected] ali KINOKS, Hudovernikova 4, 1000 Ljubljana.

PUSTITE KOMENTAR

Prosimo vpišite svoj komentar!
Prosimo vpišite svoje ime tukaj