Izšla je nova številka Revije za moje zdravje. Kaj prinaša?

Revijo za moje zdravje odlikuje odlično razmerje med strokovnostjo in poljudnostjo. Uredniška politika zagotavlja kakovost in kontinuiteto, bralcem pa želimo omogočati stik s kakovostnimi vsebinami z najširšega področja zdravja in zdravega življenja.

Izšla je nova številka Revije za moje zdravje, ki prinaša obilo zanimivih vsebin. O tem, kako preprečiti in zdraviti kronično ledvično bolezen, smo se pogovarjali s specialistko družinske medicine iz Zdravstvenega doma Ljubljana in predavateljice na MF v Mariboru prim. doc. dr. Eriko Zelko. Pišemo pa tudi o tem, zakaj so ledvični kamni posebej pogosti pri ženskah. Pokrivamo še eno “veliko” žensko temo: anemijo zaradi pomanjkanja železa. Kako je živeti z večno utrujenostjo in bolečinami, nam je zaupala bolnica s fibromialgijo.

Poskrbite za svoje zdravje in dobre počutje. Poiščite ali naročite svoj izvod Revije za moje zdravje.


→ Kako preverimo, ali imamo zdrave kosti in kako ukrepati, ko to več niso

→ Nove možnosti zdravljenja za veliko depresivno motnjo

→ KVČB: zbolijo lahko tudi otroci

→ Zobozdravnik odgovarja na pogosta vprašanja glede težav z zobmi, na katera največkrat ne dobimo pravega odgovora

→ Vaje za gibljivost mišic in mobilnost sklepov

→ Prekomerno aktivni sečni mehur pogosta težava tudi pri moških

→ Kaj je histamin in kako nastane histaminska intoleranca

REVIJA ZA MOJE ZDRAVJE je na voljo obiskovalcem zdravstvenih domov, bolnišnic, zasebnih zdravstvenih izvajalcev, knjižnic, kotičkih za promocijo zdravja, term in vseh lekarn po Sloveniji. Na izbranih lokacijah bralce čaka osemkrat na leto.

Naročite se na Revijo za moje zdravje   Letno izide 8 številk Letna naročnina samo 16€ + DDV – skupaj 19,52 €. Vplačilo na račun: SI56 6100 0000 6038 015  Znesek naročnine lahko poravnate preko položnice.

Revijo za moje zdravje lahko z dokazilom o plačilu naročnine in potrebnimi podatki za dostavo revije naročite na naslovu KINOKS, Hudovernikova 4, 1000 Ljubljana ali po elektronski pošti [email protected]

Naročnina velja do pisnega preklica, ki ga je potrebno poslati mesec dni pred iztekom obstoječe naročnine na [email protected] ali KINOKS, Hudovernikova 4, 1000 Ljubljana.

PUSTITE KOMENTAR

Prosimo vpišite svoj komentar!
Prosimo vpišite svoje ime tukaj