Izšla je nova številka Revije za moje zdravje. Kaj prinaša?

Revijo za moje zdravje odlikuje odlično razmerje med strokovnostjo in poljudnostjo. Uredniška politika zagotavlja kakovost in kontinuiteto, bralcem pa želimo omogočati stik s kakovostnimi vsebinami z najširšega področja zdravja in zdravega življenja.

Izšla je nova številka Revije za moje zdravje, ki prinaša obilo zanimivih vsebin. Pripravili smo mini vodnik po nezapletenih okužbah sečil. V pogovoru z dr. Matejo Logar razkrivamo, kako je biti na fronti s kovid-19. Bolnica s chronovo boleznijo razlaga, kako je živeti z njo in kakšne življenjske prilagoditve zahteva. Pišemo tudi o tem, zakaj je pomembno, da ob sumu na možgansko kap ne odlašamo.

Poskrbite za svoje zdravje in dobre počutje. Poiščite ali naročite svoj izvod Revije za moje zdravje.


→ Prihaja čas sezonskih alergij:: Kaj moramo vedeti?

→ Nezapletene okužbe sečil: Diagnostika in zdravljenje

→ 12 najpogostejših mitov o koži in kozmetičnih izdelkih

→ Intervju Zoran Predin: Čaka nas popolnoma drugačen svet

→ Vadba v domačem okolju: Kdaj in kako?

→ Vnetje zunanjega ušesa ni odvisno od letnega časa. Piše mag. Ninoslava Dragutinović.

→ Pomladna prenova za manj utrujenosti: Kaj nam ponuja narava?

→ Kako se znebiti naglavnih uši?

REVIJA ZA MOJE ZDRAVJE je na voljo obiskovalcem zdravstvenih domov, bolnišnic, zasebnih zdravstvenih izvajalcev, knjižnic, kotičkih za promocijo zdravja, term in vseh lekarn po Sloveniji. Na izbranih lokacijah bralce čaka osemkrat na leto.

Naročite se na Revijo za moje zdravje   Letno izide 8 številk Letna naročnina samo 16€ + DDV – skupaj 19,52 €. Vplačilo na račun: SI56 6100 0000 6038 015  Znesek naročnine lahko poravnate preko položnice.

Revijo za moje zdravje lahko z dokazilom o plačilu naročnine in potrebnimi podatki za dostavo revije naročite na naslovu KINOKS, Hudovernikova 4, 1000 Ljubljana ali po elektronski pošti [email protected]

Naročnina velja do pisnega preklica, ki ga je potrebno poslati mesec dni pred iztekom obstoječe naročnine na [email protected] ali KINOKS, Hudovernikova 4, 1000 Ljubljana.

PUSTITE KOMENTAR

Prosimo vpišite svoj komentar!
Prosimo vpišite svoje ime tukaj