Kaj prinaša nova številka revije

Avtor: R. M. Z.

»Menopavza je fenomenalno življenjsko obdobje …« nam je v intervjuju med drugim zaupala Zvezdana Mlakar, igralka in voditeljica, ki je v življenju izkusila marsikatero bridkost. Pogovor z Mlakarjevo pa je le ena od zanimivih vsebin, ki smo jih pripravili za vas v novi številki.

Na poti k izkoreninjenju hepatitisa C: Hepatitis C bo najverjetneje prva kronična virusna bolezen na svetu, ki ne bo več predstavljala grožnje za javno zdravstvo, kar je cilj strategije Svetovne zdravstvene organizacije iz leta 2016. 

 Kaj kažejo raziskave za preprečevanje okvare rumene pege? Ker ustreznega zdravljenja za suho obliko SDM, ki prizadene največ ljudi, še ni, so pred vami navodila, kako lahko preprečite ali upočasnite napredovanje SDM.

 Najbolj polna leta življenja šele prihajajo: Zdi se, da o njej vemo veliko, ko potrka na vrata, pa nova vprašanja vznikajo druga za drugo. Kaj jo povzroči? Ali jo že imam? Ali se začne napovedovati, kako vem, da se mi približuje, in kar je najpomembnejše, kakšne spremembe bo prinesla, kakšno bo življenje poslej …

 »Menopavza je fenomenalno življenjsko obdobje …« pravi Zvezdana Mlakar, igralka in voditeljica, ki je v življenju izkusila marsikatero bridkost.

 Pogostost in odkrivanje alergij v praksi: pozitivni kožni testi (KT) alergije ne pomenijo vedno tudi alergijske bolezni in nasprotno, negativni KT je ne izključujejo.

Podrobno o sindromu razdražljivega črevesja: Sindrom razdražljivega črevesa je ena najpogostejših funkcionalnih bolezni prebavil in lahko nastopa celo pri več kot 15 % odraslih.

Probiotiki za življenje: Večletne raziskave so pokazale, da je idealen probiotik neškodljiv in človeškega izvora, ima dobro sposobnost za življenje ter odpornost na nizek pH in kisline.

Ne dopustite, da vam zmanjka magnezija

Čiste roke rešujejo življenja


REVIJE ZA MOJE ZDRAVJE je na voljo obiskovalcem zdravstvenih domov, bolnišnic, zasebnih zdravstvenih izvajalcev, knjižnic, kotičkih za promocijo zdravja, term in vseh lekarn po Sloveniji.   
Na izbranih lokacijah bralce čaka enkrat mesečno. 


PUSTITE KOMENTAR

Prosimo vpišite svoj komentar!
Prosimo vpišite svoje ime tukaj