V zadnji številki: Čudežno preživetje bolnice z melanomom

Avtor: R.M.Z.

Nova  številka zdaj že 5. letnika Revije za MOJE ZDRAVJE prinaša zanimive vsebine, med drugim pišemo o pesticidih v prehrani, o preprečevanju bolečin pri zobozdravniku, predstavljamo neverjetno zgodbo bolnice z melanomom, svetujemo, kako se odpraviti na zdravljenje v tujino. Preverite.

→ Odvečna zaskrbljenost glede v prehrani? 

Kako, v kakšnem obsegu nacionalni inštitut, ki skrbi za naše zdravje, nadzoruje vsebnost pesticidov.

→  »Čudežno so me obdržali pri življenju«

Zgodba bolnice z metastatskim melanomom.

→ Nujna zobozdravniška pomoč

 Zobobol je neprijeten, kadar koli se pojavi. če začne boleti ob koncu tedna ali med prazniki, pa se bolnik spoprijema še z vprašanjem, kje naj v tem času najde zobozdravnika. njegov izbrani zobozdravnik takrat navadno ne dela.

→ Luskavica:  stara bolezen, novi izzivi

Kljub napredku ob odkritju človeškega genoma, protivnetnih in bioloških zdravil vseh vzrokov nastanka luskavice še ne poznamo.

→ Kdo pa vas priganja? 

Ste tudi vi med tistimi, ki štetje prehojenih, pretečenih, prekolesarjenih ali preplavanih kilometrov zaupate mobilni aplikaciji na svojem pametnem telefonu?

→ Kako na zdravljenje v tujino, 2. del

Niso redki primeri, ko ZZZS zavarovancu vlogo za zdravljenje v tujini za posege, za katere bi v Sloveniji čakali več let, zavrnejo. 

→ Nekaj več o manj poznanih in skritih alergenih

→ Urbani tekači: Vitamin O(bremenitve)

REVIJE ZA MOJE ZDRAVJE je na voljo obiskovalcem zdravstvenih domov, bolnišnic, zasebnih zdravstvenih izvajalcev, knjižnic, kotičkih za promocijo zdravja, term in vseh lekarn po Sloveniji.   
Na izbranih lokacijah bralce čaka enkrat mesečno. 

Naročite se na Revijo za moje zdravje 
Letno izide 8 številk 
Letna naročnina samo 16€ + DDV – 19,52 € 
Vplačilo na račun: SI56 6100 0000 6038 015 
Znesek naročnine lahko poravnate preko položnice.

Revijo za moje zdravje lahko z dokazilom o plačilu naročnine in potrebnimi podatki za dostavo revije naročite na naslovu KINOKS, Hudovernikova 4, 1000 Ljubljana ali po elektronski pošti info@kinoks.si

Naročnina velja do pisnega preklica, ki ga je potrebno poslati mesec dni pred iztekom obstoječe naročnine na info@kinoks.si ali KINOKS, Hudovernikova 4, 1000 Ljubljana.

PUSTITE KOMENTAR

Prosimo vpišite svoj komentar!
Prosimo vpišite svoje ime tukaj