Zadnja novica

Zaradi dodajanja folne kisline manj psihoz pri otrocih?

Ne le, da s folno kislino obogatena živila na osnovi žit zmanjšajo tveganje za nastanek spine bifide, ampak lahko s folno kislino obogatena dopolnila v žitnih izdelkih okrepijo razvoj možganov ploda in s tem preprečijo dolgoročno tveganje za razvoj psihoz, so v novi študiji ugotovili raziskovalci. Značilnosti psihoze med drugim zajemajo preganjavico, umik iz družabnega življenja in halucinacije. 

Zdravje v EU

Imate vprašanja o EU? Tu vam nudijo vso pomoč

Imate vprašanja o EU? Tu vam nudijo vso pomoč

13.3.2018, 19:29 R. M. Z. Zdravje v EU
Imate vprašanje o EU? Vas kot podjetnika zanima čezmejno poslovanje? Potrebujete nasvet o vaših potrošniških pravicah ali možnostih za delo, študij ali pokojnino v drugi državi članici? Iščete prostor za izvedbo dogodka na temo EU, zakonodajni dokument EU ali bi radi predstavili svojo evropsko pobudo? Če je tako, kar pogumno vstopite v Hišo EU, informacijsko središče Evropskega parlamenta in Evropske komisije v Sloveniji.

EU hiša v Ljubljani
Hišo EU najdete na Dunajski 20 v Ljubljani. Storitve informacijskega središča in najem prostorov so brezplačni.

Hiša EU je vstopna točka za vse državljane, ki iščejo informacije o EU. Informatorji po telefonu, elektronski pošti ali osebno odgovorijo na vprašanja o EU ali pomagajo pri iskanju informacij. Če ne bodo mogli odgovoriti, pa vas bodo usmerili na pravi naslov. 

Hiša Evropske unije združuje Pisarno Evropskega parlamenta v Sloveniji in Predstavništvo Evropske komisije v Sloveniji. Informacijsko središče Hiša Evropske unije je njuna skupna kontaktna točka za državljane.Foto (naslovna): Bigstock
Spletno mesto uporablja piškotke, da lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje strani. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.