Kaj prinaša nova številka Revije za moje zdravje

Kaj prinaša nova številka Revije za moje zdravje

28.11.2017, 21:53 R. M. Z. Kako zdravimo
Zima trka na vrata, hkrati pa se počasi pripravljamo tudi na slovo od letošnjega leta. Še zadnjič letos je z vami tudi Revija za moje zdravje, zato vabljeni k branju strokovnih in poljubnih vsebin, ki jih prinaša dvojna, novembrsko-decembrska številka Revije za moje zdravje.
 Živeti (in postarati se) s HIV
V Sloveniji in svetu so za okužbo s HIV najbolj ogroženi mladi, ki vstopajo v spolno aktivno življenje.

Kakšen vdihovalnik bom dobil tokrat?
Septembra smo se v naši reviji zavzeli za ohranitev obstoječega predpisovanja zdravil za astmatike. Na tem področju se namreč pripravljajo spremembe; zdravstvena zavarovalnica je zdaj že objavila terapevtsko skupino za zdravila za zdravljenje astme, ki začne veljati 30. novembra.

→ Nastopil je mraz – bi se cepili
Kako se najboljše mogoče obvarovati pred neprijetnimi nadlogami, ki se še posebej razbohotijo pozimi, so razmišljali tudi ob letošnjem svetovnem dnevu pljučnice. 
 
→ Zamenjajte »navadne« maščobe z alternativnimi viri 
Vemo, da so za zdravje najškodljivejše nasičene in transmaščobe, ki se še vedno pogosto uživajo in bi jih bilo dobro zamenjati za manj poznane, a koristne alternativne vire maščob. Jih poznate? 

→ Homeopatska podpora v zimskem času
Prednost homeopatskih zdravil je v tem, da se lahko predpišejo posamezniku bolj prilagojeno, saj se izbere kombinacija, ki ustreza njegovi telesni, čustveni in mentalni predispoziciji.→ »Še danes me zanima vse, kar je povezano z medicino«
78-letni Boris Cavazza, je prepričan, da je smiliti se samemu sebi in jokati nad svojo usodo jalovo početje in škodljivo za psiho.

→ Urogenitalna vnetja 50-krat pogostejša pri ženskah

Zaradi premika ure nespečnostiREVIJE ZA MOJE ZDRAVJE je na voljo obiskovalcem zdravstvenih domov, bolnišnic, zasebnih zdravstvenih izvajalcev, knjižnic, kotičkih za promocijo zdravja, term in vseh lekarn po Sloveniji.   

Na izbranih lokacijah bralce čaka enkrat mesečno. 

Naročite se na Revijo za moje zdravje 

Letno izide 8 številk 
Letna naročnina samo 16€ + DDV - 19,52 € 
Vplačilo na račun: SI56 6100 0000 6038 015 

Znesek naročnine lahko poravnate preko položnice.

Revijo za moje zdravje lahko z dokazilom o plačilu naročnine in potrebnimi podatki za dostavo revije naročite na naslovu KINOKS, Hudovernikova 4, 1000 Ljubljana ali po elektronski pošti info@kinoks.si

Naročnina velja do pisnega preklica, ki ga je potrebno poslati mesec dni pred iztekom obstoječe naročnine na info@kinoks.si ali KINOKS, Hudovernikova 4, 1000 Ljubljana.

Spletno mesto uporablja piškotke, da lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje strani. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.