Nova številka: Na poti in doma pripravljeni na vse

Nova številka: Na poti in doma pripravljeni na vse

30.6.2018, 21:45 R.M.Z. Kultura in zdravje
Poletje je tu in čas poletnih avantur. Ker pa je dobro biti pripravljen na vse, je pri pakiranju kovčkov ali še prej dobro predvideti, kaj vse se nam bo na poti lahko zgodilo, in pripraviti potovalno lekarno. O izbiri zdravil in pripomočkov, ki sodijo v potovalno lekarno, si lahko več preberete v novi številki Revije za moje zdravje. 
revija za moje zdravje
→ Na poti in doma pripravljeni na vse
Poletnega dopusta se veselimo vse leto. načrtujemo ga do podrobnosti, pogosto pa pozabimo, da ima »vrag rad mlade« ravno tam in takrat, ko si najmanj želimo. Kaj vse torej sodi v potovalno lekarno?

→  Sladkorna bolezen: ali smemo še odlašati?
Izjemno redko se zgodi, da zdravilo, ki je bilo namenjeno zdravljenju določenega obolenja, v praksi pokaže izrazite in številne dobrobiti tudi pri drugih boleznih, ki so prvemu velikokrat pridružena.

→  Široka učinkovitost imunoterapije in dolgorajni učinki
Pomembni premiki v zdravljenju raka se vsako leto zgodijo na svetovnem kongresu Ameriške onkološke zveze za raka ASCO, ki že tradicionalno poteka prvi teden v juniju v Chicagu.
 
→ Ponarejena zdravila – ali se jih upravičeno lahko bojimo?   
Verjetno večina med nami nikoli ne podvomi o istovetnosti zdravila, ki nam ga predpiše zdravnik in ki ga prejmemo v lekarni. kljub temu pa postajajo ponarejena zdravila čedalje bolj del našega vsakdanjika.

→  Motnje pri absorbciji hranil in driska
Pred durmi je poletje, čas sprostitve, piknikov, daljših potovanj v eksotične dežele in uživanja oporečnih živil nepreverjenega izvora. zlasti ob načrtovanju oddiha v manj razvite države, v katerih vladajo drugačni higienski standardi, kot smo jih vajeni, in v katerih je hrana pogosto tudi kontaminirana, moramo svoj organizem še posebej pripraviti na nove okoliščine.
 
→ Za poletje brez neprijetnih nadlog

→  Zahrbtna hemoroidalna bolezen

→  Osnovni razlog,  da ne tečete

→ Vsakodnevna higiena hrbtenice


REVIJE ZA MOJE ZDRAVJE je na voljo obiskovalcem zdravstvenih domov, bolnišnic, zasebnih zdravstvenih izvajalcev, knjižnic, kotičkih za promocijo zdravja, term in vseh lekarn po Sloveniji.   

Na izbranih lokacijah bralce čaka enkrat mesečno. 


Naročite se na Revijo za moje zdravje 

Letno izide 8 številk 
Letna naročnina samo 16€ + DDV - 19,52 € 
Vplačilo na račun: SI56 6100 0000 6038 015 

Znesek naročnine lahko poravnate preko položnice.

Revijo za moje zdravje lahko z dokazilom o plačilu naročnine in potrebnimi podatki za dostavo revije naročite na naslovu KINOKS, Hudovernikova 4, 1000 Ljubljana ali po elektronski pošti info@kinoks.si

Naročnina velja do pisnega preklica, ki ga je potrebno poslati mesec dni pred iztekom obstoječe naročnine na info@kinoks.si ali KINOKS, Hudovernikova 4, 1000 Ljubljana.


Spletno mesto uporablja piškotke, da lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje strani. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.