Še je čas, da izkoristite izjemno akcijo – le do 1. junija

Avtor: R.M.Z.

Čas se izteka, zato ne zamudite izjemne ponudbe, ki so jo posebej za bralke in bralce naše revije pripravili v Zasebni ordinaciji dentalni medicine Ćaleta Cupek v hrvaškem Varaždinu.


Posebna ponudba velja za bralce Revije za moje zdravje do 1.6.2016 in za plačilo v gotovini.

200 evrov: beljenje zob z gelom Opalescence Boost, peskanje in poliranje zob. Ponudba vključuje 3 obiske v njihovi ordinaciji.

400 evrov: pomlajevanje z metodo PRGF-Endoret v treh obiskih. Biotehnologija PRGF-Endoret se že vrsto let uporablja –  poleg oralne kirurgije, implantologije in paradontologiji  – tudi v estetski medicini za pomlajevanje in bolj napeto kožo. 

PRGF-Endoret je 100% avtologni postopek, gre pa za varno in naravno metodo (z lastno plazmo, ki vsebuje rastni faktor), pri katerih stranskih učinkov – zavrnitve, alergične ali druge preobčutljivostne reakcije – ni. Z metodo vzpodbudijo povsem naravne mehanizme obnavljanja tkiva, ki se nahajajo v človeškem telesu, natančneje v krvi pacienta.

► ► ► Posebna ponudba vas čaka na spletnem naslovu www.dental-varazdin.com.


Zasebna ordinacija dentalne medicine Ćaleta Cupek je certificirana BTI-ordinacija za uporabo biotehnologije PRGF-Endoret. Ordinacijo sta ustanovila Lana Ćaleta Cupek, dr. dent. med., in Vanja Cupek, dr. dent. med.. Veliko pozornost namenjata individualnemu  pristopu, ob upoštevanju potreb posameznega pacienta pa poskrbijo za kar najboljšo in čim manj bolečo obravnavo. Več podatkov na spletni strani www.dental-varazdin.com

Sicer pa, vabimo vas, da se prepričate sami.

Ordinacijo sta ustanovila Lana Ćaleta Cupek, dr. dent. med., in Vanja Cupek, dr. dent. med.

Foto (zgoraj): Profimedia

PUSTITE KOMENTAR

Prosimo vpišite svoj komentar!
Prosimo vpišite svoje ime tukaj