Poletna izdaja Mojega zdravja je izšla.

Preberite o nasvetih, kako preživeti (še eno) vroče poletje, doma in na poti. Zdi se, da ob morju, jezerih, pa tudi v gorah, še vedno podcenjujemo moč sonca, zato svetujemo tudi tozadevno. V reviji vas čakajo izredno zanimive tematike, od najnovejših spoznanj, kako zdravila, ki jih dobimo mimogrede predpisane pri zdravniku, delujejo na naše telo, predvsem na črevo, in kakšne so posledice. Pišemo o tem, kako pomembno je vzdrževati mišice v kondiciji tudi po 50, 60 in … letu. Le zdrave in krepke mišice, prinašajo s sabo zdravje. V vseh ozirih. To so nova spoznanja, za katera se še pred letom, dveh, ni vedelo. Zdaj vemo, torej ukrepajmo.

V tem sklopu tudi o fiziologiji žensk (športnic), ki nikakor niso le »pomanjšani moški«. Strokovnjakinja se v članku temu podrobno posveti in razloži zakaj. Cel članek bo objavljen na spletni strani, poglavitni izpostavki pa v tiskani reviji. Ne SPREGLEJTE!

Naslovnica junij-julij

V JUNIJSKO-JULIJSKI IZDAJI PREBERITE TUDI:

  • Diabetična noga: preprečimo gangrene in amputacije
  • Funkcionalna ocena starostnika je pomembna
  • Pešanje spomina – ključna zgodnja prepoznava in natančna diagnostika
  • Samopregledovanje lahko reši življenje
  • Prepoznate narcistično zlorabo?

Zagotovite si svoj izvod Revije za moje zdravje.

Tiskano revijo Moje zdravje lahko poiščete v vseh lekarnah, zdravstvenih domovih, vseh knjižnicah, tudi strokovnih, kot sta onkološka in medicinska knjižnica, v Onkološkem kotičku za bolnike v OI v Ljubljani, v vseh Sanolaborjevih poslovalnicah, v eLeclercu v Leposani, nekaterih oddelkih večine splošnih bolnišnic, in pri številnih drugih zdravstvenih izvajalcih.

Lahko pa jo tudi naročite, letna naročnina za 1 izvod znaša 24.40 evra (20e + ddv, 4,4e), potrdilo o vplačilu na TRR SI56 6100 0000 6038 015 .

Potrdilo o plačilu naročnine in podatki za dostavo revije, pošljite:

  • po pošti:  KINOKS, Hudovernikova 4, 1000 Ljubljana

ali elektronsko na [email protected]