Dan s kontrolorjem na izletniško-ekološki kmetiji Uranjek »Pri Baronu«

Avtor: R. M. Z.

Ponudba ekoloških izdelkov je vedno večja in vedno bolj dostopna večjemu številu potrošnikov. Kljub temu, da je slovenski potrošnik vedno bolj ozaveščen, kdaj je izdelek ekološki, pa se na trgu še vedno pojavljajo zavajanja potrošnikov, zaradi katerih izgubljajo zaupanje v ekološke oznake.

Eko podeželje z.o.o. z namenom potrošnikove seznanitve s potekom kontrole, ki se izvaja na ekoloških kmetijah in z delom kontrolorjev, organizira dan s kontrolorjem na izletniško-ekološki kmetiji Uranjek “Pri Baronu”. Dan s kontrolorjem bo potekal v petek, 29. maja 2015, s pričetkom ob 16. uri “Pri Baronu” (Planica 6, 2313 Fram).

Skupaj s kontrolorjem se boste lahko sprehodili po kmetiji in si ogledali, kako v praksi poteka kontrola ekoloških pridelkov in izdelkov, na osnovi katere pridobi kmetija ekološki certifikat. Kontrolor bo odgovoril na vsa vaša vprašanja, prav tako pa boste “Pri Baronu” lahko poskusili nekaj ekoloških dobrot. Vstop je prost, dogodek bo potekal v vsakem vremenu. Več informacij o dogodku lahko najdete na www.eko-podezelje.si.

PUSTITE KOMENTAR

Prosimo vpišite svoj komentar!
Prosimo vpišite svoje ime tukaj