Orto-Nova, popoln nasmeh vam bo spremenil življenje

Avtor: P. S.

Z nasmehom izrazimo čustva; nasmeh pomeni vitalnost ter željo po lepem in negovanem videzu. Lep nasmeh igra pomembno vlogo v osebnem življenju in poslovnem svetu, pripomore, da smo samozavestnejši, in pomaga pri ustvarjanju dobrega prvega vtisa. Pojem lepega nasmeha so ravni zobje, ki so po velikosti in obliki usklajeni z zgradbo obraza. 

Pravilen ugriz je prav tako pomemben, pri čemer pa morajo biti zobje beli, brez madežev, razpok ali znakov obrabljenosti pa tudi v sklenjeni zobni vrsti brez razmikov. Zaradi tega se v današnjem času v stomatologiji, še posebej v estetskem zobozdravstvu in implantologiji, iz dneva v dan razvijajo nove metode in naprave, s katerimi lažje izpolnjujemo želje in potrebe naših pacientov, je na začetku povedal Tiberio Zaverski, dr. med. dent., spec. orto, vodja zobozdravstvenega centra Orto-Nova.  

 

Tiberio Zaverski, dr. med.

Ste vodja enega vodilnih zobozdravstvenih centrov na Hrvaškem, ki ponuja vse storitve na enem mestu. Nam lahko poveste, kdo je primeren kandidat za vgradnjo zobnih vsadkov in na kaj je treba biti pozoren? 

»Izguba zob je precej večji problem kot le estetska motnja; brez dvoma vpliva na kakovost celotnega življenja, še posebej, če gre za izgubo sprednjih zob. Poleg tega, da se sčasoma pojavijo bolečine, se ljudje brez zob spoprijemajo s celo vrsto psiholoških in čustvenih težav. Zato so zobni vsadki danes najboljše nadomestilo enega ali več izgubljenih zob. Ne le da so videti popolnoma naravno, ampak je tudi njihova funkcija neoporečna. Vsakdo, ki je ostal brez vsaj enega zoba, je potencialni kandidat za vgradnjo zobnega vsadka. Vsekakor pa je treba izpolnjevati tudi določene pogoje, npr. ali je v čeljusti dovolj kosti za namestitev zobnega vsadka, pacientov splošen način življenja, njegova ustna higiena itn. Šele po temeljitem pregledu stanja zob se lahko zobozdravnik odloči, ali je poseg izvedljiv ali ne.« 

Ali so vse vrste zobnih vsadkov enake? 

»V vsakodnevni praksi zdravniki zobne medicine uporabljajo različne vrste zobnih vsadkov. V centru Otro-Nova uporabljamo materiale najkakovostnejših znamk, kot so: Nobel Biocare, Astra Tech in Dentium. 

Ti spadajo med najkakovostnejše vrste zobnih vsadkov. Nobel Biocare in Astra Tech sta nosilca znane švedske kakovosti in tradicije. Kontraindikacij za vgradnjo pravzaprav ni. Vgradnja zobnih vsadkov zahteva visoko usposobljenost zdravnikov zobne medicine, zobnih tehnikov in ordinacijo, opremljeno z najnovejšo tehnologijo. Naš center vse to ponuja.« 

 Zakaj je pomembna kakovost zobnih vsadkov?

Orto-Nova
Centar dentalne medicine

Lošinjska 16, Rijeka, Hrvatska

E-naslov: [email protected]

www.ortonova.si

00385 51 829 600

»Trg ponuja širok izbor zobnih vsadkov, vendar na žalost niso vsi enake kakovosti. Vsekakor je treba biti pozoren, kakšno vrsto vsadka bomo vstavili. Vsadki vrhunske kakovosti imajo bistveno daljšo življenjsko dobo. Pravzaprav lahko rečemo, da so dosmrtni, zaradi česar so najboljša naložba.«

Kako dolgo traja poseg? 

»Poseg vstavljanja zobnih vsadkov ne traja tako dolgo, kot ljudje mislijo. Vstavitev enega zobnega vsadka je neboleča in traja le okoli 15 minut. 

Zahvaljujoč vrhunski opremi centra in strokovni usposobljenosti naših zdravnikov, je poseg po metodi All-on-4 // All-on-6 opravljen že v enem dnevu. 

Ta metoda je bistveno cenejša od klasične metode vstavljanja vsadkov ali fiksnih mostičkov. Popolno rekonstrukcijo čeljusti vam naredimo že ob enem obisku našega zobozdravstvenega centra Orto-Nova. 

Če se zanimate za vgradnjo zobnih vsadkov, se lahko naročite na brezplačen posvet pri naših specialistih v Orto-Novi.«

 Pripravili so poseben paket storitev za polepšanje vaših zob, ki vključuje:

 preventivni pregled,

odstranjevanje zobnega kamna,

peskanje in

beljenje vaših zob.   

Vse to po izjemni ceni 131 € (namesto 290 €). Izkoristite to posebno priložnost ter si podarite bleščeč nasmeh.

Naročite se na [email protected] ali po telefonu na 00 385 51 829 600. 

PUSTITE KOMENTAR

Prosimo vpišite svoj komentar!
Prosimo vpišite svoje ime tukaj