Lekarna Ljubljana z novostmi – prvi ‘zdravilomati’ tudi pri nas

Avtor: R. M. Z.

Lekarna Ljubljana v želji, da bi svojim strankam ponudila najnovejše in najboljše storitve, sledi svetovnim trendom in uvaja na slovensko tržišče novosti. Pred Lekarno pri polikliniki je predstavila prodajni avtomat Lekarna24.

Prva prodajna avtomata sta postavljena v dveh lekarnah v Ljubljani, v Lekarno pri polikliniki in Lekarno Bavarski dvor. Izdelki so nameščeni tako, da olajšajo izbiro, avtomat Lekarna24 pa omogoča njihov nakup tudi izven delovnega časa lekarne v vseh letnih časih, saj je temperaturno reguliran.

Nova storitev Lekarne Ljubljana bo na voljo noč in dan, sedem dni v tednu. V ponudbi avtomata je več kot 80 izdelkov, ki jih potrebujemo za lajšanje manjših zdravstvenih tegob ali zgolj za dobro počutje oziroma ohranjanje le-tega. S prodajnim avtomatom bo možen hiter in enostaven dostop do izdelkov iz blagovnih skupin intima, higiena, ustna nega, otroški program, prehranska dopolnila, pa tudi do izdelkov, ki jih potrebujemo za brezskrbno preživljanje prostega časa in lajšanje bolečin. Prodajna ponudba bo sezonsko prilagodljiva. Zdravil ni v ponudbi.

PUSTITE KOMENTAR

Prosimo vpišite svoj komentar!
Prosimo vpišite svoje ime tukaj