Edini kos obleke, ki ga imate stalno na sebi

Avtor: R. M. Z.

Lepa, negovana koža je tudi osnova vsakega kakovostnega modnega fotografiranja. Vendar pri listanju katalogov ali pregledovanju uredniških modnih zgodb vse prepogosto pozabimo na njeno osrednjo vlogo za popolnost končnega videza fotografij. 

Oblačila in modni dodatki vsekakor ne bi dosegli svojega omamnega čara, če modeli v njih ne bi zagotavljali popolnega tena za podlago. Zato je oglaševalska agencija Yin + Young Ljubljana za Fidimed, blagovno znamko farmacevtskega podjetja PharmaSwiss, zasnovala komunikacijsko kampanjo za prehransko dopolnilo Perfect Skin Hyaluron

Z modnim fotografiranjem nove kolekcije lepe kože za pomlad/poletje so skupaj z ostalimi promocijskimi aktivnostmi namesto zvenečih dizajnerskih imen v vlogo prestižne modne blagovne znamke postavili edini modni kos, ki ga imamo vedno na sebi. 

Tudi zato fotografije v postprodukciji kljub morebitnim nepravilnostim niso bile retuširane, kar še dodatno poudari naravno lepoto kože. Posebni učinki so bili tako doseženi le z manipulacijo svetlobe. In rezultat? Kolekcija zdrave, lepe in sijoče kože, ki si jo lahko ogledate na fotografijah.

PUSTITE KOMENTAR

Prosimo vpišite svoj komentar!
Prosimo vpišite svoje ime tukaj