Plazma – bogata z rastnimi faktorji, zdravilo je v vas samih

Avtor: P. S.

PRGF-Endoret (Plasma Rich in Growth Factors – ENDOgeneus REgenerative Techonology) je najnovejša biotehnologija za obnavljanje tkiva, ki se uporablja v oralni kirurgiji, implantologiji, paradontologiji in v estetski medicini. 

Prednost uporabe te tehnologije je, da namesto dozdajšnjih umetnih materialov za nadgradnjo kosti uporablja povsem naravne mehanizme obnavljanja tkiva, ki se nahajajo v človeškem telesu, tj. v krvi pacienta. 

   Super akcija za naše bralke in bralce


Snežno bel nasmeh in naravno pomlajevanje obraza 
Smeh je pol zdravja, pravijo. In če se želite v letošnji pomladi sproščeno in zapeljivo smejati, pri tem pa razkriti snežno bele zobe, preverite posebno ponudbo, ki so jo za bralke in bralce Revije za moje zdravje pripravili v Zasebni ordinaciji dentalni medicine Ćaleta Cupek. 
► Za beljenje zob z gelom Opalescence Boost, peskanje in poliranje zob boste odšteli 200 evrovPonudba vključuje 3 obiske v njihovi ordinaciji.
► Pomlajevanje z metodo PRGF-Endoret v treh obiskih za 400 evrovBiotehnologija PRGF-Endoret  se že vrsto let uporablja tudi za pomlajevanje in bolj napeto kožo. PRGF-Endoret je 100% avtologni postopek, gre pa za varno in naravno metodo (z lastno plazmo, ki vsebuje rastni faktor), pri katerih stranskih učinkov – zavrnitve, alergične ali druge preobčutljivostne reakcije – ni. 
Posebna ponudba vas čaka na spletnem naslovu 
www.dental-varazdin.com.

Za vprašanja in naročila so dosegljivi na telefonskih številkah 
+385 42/631-175 in +385 91/5658-917.

Posebna ponudba za bralce Revije za moje zdravje velja do 1.6.2016 in za plačilo v gotovini. ◄ ◄ ◄ 
 
   
Postopek je preprost in neboleč. Pacientu se v ordinaciji vzame kri, iz katere se s postopkom centrifugiranja in frakcioniranja plazme izločijo krvne celice in plazma. Iz pacientove plazme se nato s posebnim postopkom izdelata material za nadgradnjo kosti in fibrinska membrana, s katero se prekrije mesto augmentacije (nadgradnje kosti) ali vgradnje implantata. 
Metoda izdelave firbrinskih membran iz pacietove krvi se od drugih razlikuje po tem, da se v postopku Endoret vnetne krvne celice – levkociti – izločijo iz plazme, s čimer se prepreči pojav vnetnih reakcij. Posledično je okrevanje po kirurškem posegu hitrejše in neboleče. 

Ta biotehnološka metoda je v dentalni medicini že v široki uporabi, mi pa jo uporabljamo pri implantoloških posegih, pri augmentaciji kosti in mehkih tkiv, dvigih sinusnega dna, apikotomiji, zapiranju ran po puljenju zob, parodontoloških posegih ter pri tretmajih trajnega pomlajevanja kože obraza.

Obiščite ordinacijo dentalne medicine Ćaleta Cupek

Zasebna ordinacija dentalne medicine Ćaleta Cupek je certificirana BTI-ordinacija za uporabo biotehnologije PRGF-Endoret. Več podatkov na spletni strani: http://www.dental-varazdin.com 

Ordinacijo dentalne medicine Ćaleta Cupek sta ustanovili Lana Ćaleta Cupek, dr. dent. med., in Vanja Cupek, dr. dent. med. Po večletnem delu v zasebnih ordinacijah dentalne medicine v Zagrebu sta se odločili svoje znanje in izkušnje prenesti v Varaždin, kjer pacientom nudita vrhunsko kakovost storitev na področju dentalne medicine.
Upoštevajoč strah pacientov pred zobozdravnikom, v tej ordinaciji prakticirajo individualen pristop in upoštevajo potrebe vsakega posameznega pacienta za kar najboljši in čim manj boleč tretma.
Posebno pozornost posvečajo delu z otroki in preprečevanju kariesa že v zgodnjem otroškem obdobju, aktivnemu vključevanju staršev in bližnje okolice v proces preprečevanja s ciljem ustvarjanja nove generacije malih pacientov brez kariesa.
Ker cenijo vaš čas, bodo termin prilagodili vašim obveznostim in ga tudi dosledno upoštevali. ► Storitve: 

→ Regenerativna kirurgija
→ Tretmaji anti-aging 
→ Nekovinska keramika
→ Krone, mostički, luske
→ Implantologija
→ Zobne proteze
→ Paradontologija
→ Beljenje zob
→ Endodoncija
→ Otroška stomatologija
 
Zasebna ordinacija dentalne medicine Ćaleta Cupek
Ulica 22. rujna 1991. 6
42000 Varaždin
Tel. št.: +385 42/631-175
Mob. št.: +385 91/5658-917

PUSTITE KOMENTAR

Prosimo vpišite svoj komentar!
Prosimo vpišite svoje ime tukaj