Poliklinika Maletić – na lepotni poseg z najboljšimi laserji

Avtor: R. M. Z.

Poliklinika dr. Maletić je sodobna poliklinika za estetsko kirurgijo in anesteziologijo z dnevno bolnišnico v Daruvarju na Hrvaškem. V zasebni družinski polikliniki specialisti plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije ter anesteziologije zagotavljajo vrhunske storitve na področju lepotne kirurgije. 

Z različnimi laserskimi posegi, najkakovostnejšimi laserji in z estetskimi operacijami pomlajevanja in preoblikovanja telesa ter s kompetentnim individualnim svetovanjem na Polikliniki Maletić klientu pomagajo na poti do boljšega zdravja in dobrega počutja. Njihove medicinske storitve vključujejo korekcijo obraza, presaditev las, kirurško preoblikovanje velikosti in oblike dojk ter ženskih in moških spolovil, lasersko podrto liposukcijo ter različne laserske posege, s katerimi se lahko trajno znebite neželene poraščenosti in tatujev. Z laserjem vam lahko učinkovito pomagajo tudi pri prekomernem znojenju, odstranijo bradavice ali nadležne pigmentne madeže ter vam osvežijo obraz ali vam lasersko operirajo vene.

Najsodobnejša oprema za izvajanje estetskih posegov in operacij, s katero se lahko postavijo pohvalijo na Polikliniki Maletić, jo uvršča med največje in najbolj obiskane laserske centre na Hrvaškem: »nNaš laserski center je največji na Hrvaškem, saj imamo kar štiri laserje Fotonin laserje s celim spektrom valovnih dolžin. Postavimo Pohvalimo se lahko tudi z najnovejšim laserjem Qswitch Max laserjem, s katerim lahko odstranimo tetovaže vseh barv. Pred sedmimi leti smo postali referenčni center za izobraževanje kirurgov, dermatologov in drugih specialistov za uporabo laserja v estetski kirurgiji. Laser & Health Academy iz Ljubljane je namreč našo polikliniko pooblastila za kontinuirano usposabljanje specialistov različnih medicinskih strok z vsega sveta, za katere vsako leto organiziramo med od pet indo šest strokovnih srečanj. Tudi naš zdravstveni tim se kontinuirano udeležuje vseh pomembnih mednarodnih strokovnih srečanj, kar nam omogoča, da lahko neprestano sledimo novostim na področju estetske kirurgije in jih delimo s kolegi, ki se redno usposabljajo v našem referenčnem centru v Daruvarju. S posebnim zadovoljstvom pa ta spoznanja prelijemo v prakso in jih ažurno zagotavljamo našim svojim bolnikom. Verjetno nas tudi zato obiskuje vse več bolnikov ljudi iz tujine,; trenutno jih iz inozemstva tujine k nam prihaja že več kot polovica,«», pojasnjuje dr. Dušan Maletić, specialist kirurg in urolog s Poliklinike Maletić. ZagGotovo pa njihove kliente prepriča tudi preplet dvajsetletne tradicije, dolgoletnih kliničnih izkušenj, zasledovanja najsodobnejših mednarodnih strokovnih trendov smernic v plastični, rekonstrukcijski in v estetski kirurgiji ter edinstveno družinsko vzdušje, ki ga pri Maletićevih soustvarjata že dve generaciji »hišnih« zdravnikov.   

Zakonca Maletić sta Polikliniko dr. Maletić ustanovila leta 1997. Specialistu kirurgu in urologu, dr. Dušanu Maletiću in specialistki anesteziologinji, dr. Ines Maletić se je čez desetletje pridružila tudi hči dr. Ana Maletić, specialistka plastične in estetske kirurgije. Vsi trije so po končani medicinski fakulteti v Zagrebu in opravljenih specializacijah svoje znanje nadgrajevali s študijem v tujini –, od ZDA in, EU, do Izraela in Turčije. Družinska poliklinika za kirurgijo z dnevno bolnišnico je tako stičišče najsodobnejših metod estetske kirurgije, s katerimi se Maletićievi seznanjajo in se zanje usposabljajo na strokovnih srečanjih in zdravniških kongresih po vsej stari celini in drugod po svetu. Zdravniška družina z novostmi in izkušnjami, temelječimi na lastni klinični praksi, seznanja tudi svoje kolege. Od leta 2008 tako izvajajo kontinuirana zdravniška strokovna srečanja   o uporabi laserja v medicini in lepotni kirurgiji   za podjetje Fotona iz Ljubljane ter Laser & Health Academy .                                                                                                                                                                                                                 

PUSTITE KOMENTAR

Prosimo vpišite svoj komentar!
Prosimo vpišite svoje ime tukaj