Imate pogosto suhe in razdražene oči?

Avtor: P. S.

Številni ljudje imajo težave s suhimi in razdraženimi očmi. To težavo lahko občutijo kot pesek v očesu. Do suhih, utrujenih in razdraženih oči lahko pride zaradi različnih dejavnikov.

Najpogostejši »krivci« so suh ali onesnažen zrak, veter, mraz, klimatske naprave, delo z računalnikom, vožnja z avtomobilom, cigaretni dim ali uporaba kontaktnih leč.

Težavo lahko uspešno lajšamo z uporabo Bepanthol® kapljice za oči, ki takoj pomagajo odpravljati suhost, pekoč občutek, srbenje, draženje v očeh. Kapljice vsebujejo edinstveno kombinacijo dveh naravnih bioloških sestavin: hialuronske kisline in dekspantenola – provitamina B5. Bepanthol kapljice za oči pomagajo tako, da na očeh ustvarijo enakomeren, stabilen in dolgotrajno obstojen zaščitni film, hkrati pa osvežujejo in negujejo oko. Bepanthol kapljice za oči ne vsebujejo konzervansov in so primerne za vse uporabnike kontaktnih leč. Na voljo so brez recepta v lekarni ali specializirani trgovini.

Do sedaj so bile na voljo v enoodmernem pakiranju, odslej pa bodo tudi v večodmernem pakiranju v obliki stekleničke. Stekleničko odlikujeta natančen odmernik in poseben, inovativni sistem sterilnega filtra kapalnega vstavka, ki ščiti pred mikrobiološko nečistočo po odprtju stekleničke. Večodmerna steklenička je še posebej namenjena tistim, ki imajo pogosto suhe in nadražene oči ter je zelo enostavna za uporabo. Več na www.bepanthen.si

PUSTITE KOMENTAR

Prosimo vpišite svoj komentar!
Prosimo vpišite svoje ime tukaj