Kaj smo pripravili v novi številki revije

Avtor: R. M. Z.

Pomlad je tu in že nas razvajajo toplejši in svetlejši dnevi. Razvajajte še sami sebe in na izbranih lokacijah poiščite novo številko Revije za moje zdravje ter v naravi preberite vsebine tega meseca.

 Kaj vzeti, ko se nas je lotila kakšna nadloga: zdravilo, prehransko dopolnilo ali oboje? V novi številki pišemo o realnih pričakovanjih in kakovosti prehranskih dopolnil.

Veliko se piše o virusu HIV in aidsu, kjub temu pa ljudje pozabljajo oziroma ne upoštevajo tega, kar vedo o zaščiti pred okužbo. Ali ste prepričani, da niste okuženi s HIV?
Močne krvavitve? Ne odlašajte s pregledom pri ginekologu!

Kaj je svetuje Jacques Donnez, profesor na Katoliški univerzi v Louvainu, nekdanji predstojnik Oddelka za ginekologijo, direktor Enote za preučevanje neplodnosti, mednarodna avtoriteta na področju zdravljenja miomov.
Dolga pot do diagnoze – iritabilno črevo: poznate to kronično bolezen prebavnega sistema, za katero sta značilni bolečina v trebuhu in sprememba v odvajanju blata?
Očiščevanje notranjosti prinese zdravje, pravi 32-letni Domen Valič, gledališki igralec, ki ga lahko spremljate tudi v nadaljevanki Usodno vino.
Kako spite? Pravočasno prepoznajte simptome nespečnosti.


REVIJE ZA MOJE ZDRAVJE je na voljo obiskovalcem zdravstvenih domov, bolnišnic, zasebnih zdravstvenih izvajalcev, knjižnic, kotičkih za promocijo zdravja, term in vseh lekarn po Sloveniji.   
Na izbranih lokacijah bralce čaka enkrat mesečno. 
Bi revijo radi prejeli v poštni nabiralnik? 

Revijo za moje zdravje naročite in tako vas bo še sveže stiskana 8-krat letno pričakala kar v vašem poštnem nabiralniku. V miru boste lahko prelistali vsak izvod posebej in ga tudi shranili ter vanj pokukali za nasvet ali pomoč ob morebitnih zdravstvenih nevšečnostih. 

Letno izide 8 številk revije, letna naročnina pa znaša 16€ + DDV oziroma skupno 19,52 €. 

Znesek naročnine lahko poravnate preko položnice.

Revijo za moje zdravje lahko z dokazilom o plačilu naročnine in potrebnimi podatki za dostavo revije naročite na naslovu KINOKS, Hudovernikova 4, 1000 Ljubljana ali po elektronski pošti [email protected]

Naročnina velja do pisnega preklica, ki ga je potrebno poslati mesec dni pred iztekom obstoječe naročnine na [email protected] ali KINOKS, Hudovernikova 4, 1000 Ljubljana.

PUSTITE KOMENTAR

Prosimo vpišite svoj komentar!
Prosimo vpišite svoje ime tukaj