Naročite se na Revijo za moje zdravje

Avtor: R. M. Z.

Kadar nam ali našim bližnjim nagaja zdravje, si želimo strokovnih in hitrih odgovorov ter poznavanja vseh možnosti, ki jih imamo na razpolago. Zdravja, ki je naše bogastvo, ne moremo naročiti preko spleta ali kupiti v prodajalni, lahko pa zanj veliko storimo tudi sami. Tudi z naročnino na Revijo za moje zdravje.

Poleg zaveze k zdravemu načinu življenja v okviru naših časovnih zmožnosti je eden od korakov v smeri zdravja tudi, da smo seznanjeni z najnovejšimi dognanji in izsledki iz sveta medicine in farmacije doma in po svetu, z novostmi na področju prehranjevanja, gibanja in duševnega zdravja. Vse naštete vsebine so v obliki člankov ali intervjujev z izbranimi strokovnjaki enkrat mesečno zbrane v Reviji za moje zdravje.

Da bi si zagotovili svoj izvod, lahko Revijo za moje zdravje naročite in tako vas bo še sveže stiskana 8-krat letno pričakala kar v vašem poštnem nabiralniku. V miru boste lahko prelistali vsak izvod posebej in ga tudi shranili ter vanj pokukali za nasvet ali pomoč ob morebitnih zdravstvenih nevšečnostih. 

Letno izide 8 številk revije, letna naročnina pa znaša 16€ + DDV oziroma skupno 19,52 €. 

Znesek naročnine lahko poravnate preko položnice.

Revijo za moje zdravje lahko z dokazilom o plačilu naročnine in potrebnimi podatki za dostavo revije naročite na naslovu KINOKS, Hudovernikova 4, 1000 Ljubljana ali po elektronski pošti [email protected]

Naročnina velja do pisnega preklica, ki ga je potrebno poslati mesec dni pred iztekom obstoječe naročnine na [email protected] ali KINOKS, Hudovernikova 4, 1000 Ljubljana.

PUSTITE KOMENTAR

Prosimo vpišite svoj komentar!
Prosimo vpišite svoje ime tukaj