Sijoč nasmeh za vsakogar

Avtor: P. S.

Zasebna stomatološka ordinacija Balenović, ki se nahaja na naslovu Pavla Hatza 23 v Zagrebu, ima dolgoletno zgodovino izvajanja dentalne zdravstvene zaščite in je ena izmed prvih zasebnih ordinacij, ustanovljenih na Hrvaškem, in to že pred več kot 50 leti.

Nahaja se v samem središču mesta, v neposredni bližini hotela Sheraton. Znana je po stalnem spremljanju razvoja novih tehnologij pa tudi po uporabi najsodobnejših tehnologij za izdelavo keramičnih kron in prevlek, kar omogoča izdelavo novih zob v 24 urah.

Po nedavnih raziskavah javnega mnenja pacientov iz celotne Hrvaške ordinacija Balenović velja za eno najboljših stomatoloških ordinacij v tem delu Evrope.

Zelo kakovostne storitve, uporaba visoke tehnologije pa tudi upoštevanje specifičnih potreb vsakega posameznika so ordinaciji Balenović in tam zaposlenim doktorjem dentalne medicine pripomogli k naslovu najboljše ordinacije.

 

Brez čakalne vrste!

Delovni čas: ponedeljek–sobota (po dogovoru)

Tradicija – ordinacija že od leta 1969

Zasebna stomatološka ordinacija Balenović je začela obratovati leta 1969. V tem času je bila med prvimi zasebnimi ordinacijami v Zagrebu in tudi takratni državi. Ustanovil jo je dr. Ivan Balenović, in sicer takoj po svoji vrnitvi s strokovnega izpopolnjevanja v Bernu (Švica). Ordinacija je že od svojega odprtja znana po opremljenosti in strokovnosti, to tradicijo pa ohranja še danes.

Vrhunske storitve

V stomatološki ordinaciji Balenović opravljajo kirurške posege, vse vrste protetičnih postopkov, implantološke posege, ortodontsko zdravljenje, beljenje zob, endodoncijo, paradontologijo, diagnostiko in profilakso.

  • Stomatološka ordinacija Balenović

Naročite se za pregled, pošljite vprašanja ali oceno našega dela.

Obiščite nas v Zagrebu na naslovu Ulica Pavla Hatza 23. Nahajamo se v neposredni bližini železniške in avtobusne postaje v Zagrebu. Parkirate lahko pred stavbo.

[email protected]

http://www.balenovic.hr/

T: +385 1 4923 392
M: +385 98 386 552
M: +385 98 808 113

  • CENIK STORITEV

POPRAVILO ZOBA (odvisno od velikosti plombe): 40–80 €

ENDODONTSKO ZDRAVLJENJE ZOBA (odvisno od števila korenin): 100–150 €

ČIŠČENJE ZOBNEGA KAMNA: 40 €

PESKANJE: 50 €

KIRETAŽA (luščenje in glajenje korenin): 200–300 €

IMPLANTATI: Že od 500 €

KERAMIČNE KRONE: Že od 240 €

VEENERS (luske): 330 €

ORTODONTIJA: Terapija 2.100 €

 

Za implantate in protetska dela ob potrebi omogočamo gratis namestitev v naših apartmajih.

PUSTITE KOMENTAR

Prosimo vpišite svoj komentar!
Prosimo vpišite svoje ime tukaj