3. oktobra akcija zbiranja hrane, opreme in potrebščin za živali

Prva sobota v oktobru je za Društvo za zaščito živali Ljubljana že trinajst let pomemben dan. Takrat se običajno odvija akcija, s katero obeležijo svetovni dan živali.

Na dogodku vas bo pričakala dobrodelna stojnica Društva za zaščito živali Ljubljana z raznoraznimi izdelki za vas in vaše hišne ljubljenčke. Foto: Društvo za zaščito živali Ljubljana

Tudi letos vas prostovoljci vabijo vas na prizorišče pred Centrom Interspar Vič, kjer bodo med 8. in 18. uro zbirali hrano, opremo in druge potrebščine za živali.

Na dogodku vas bo pričakala dobrodelna stojnica Društva za zaščito živali Ljubljana z raznoraznimi izdelki za vas in vaše hišne ljubljenčke. Tam bodo tudi informativne zloženke in seveda prostovoljci, ki bodo odgovarjali na vaša vprašanja glede živali. Za vse, ki boste sodelovali v zbiralni akciji, pripravljajo tudi nagradno igro.

Na akcijo lahko prinesete odeje brez polnila, rjuhe, brisače, posodice, igrače, povodce, oprsnice, plenične podloge, mleko za mačje in pasje mladiče, hrano za pse in mačke, sredstva za zatiranje bolh in klopov, sredstva za zatiranje notranjih zajedavcev, razkužila, rokavice za enkratno uporabo, sanitetni material in zdravila. Našteto je namenjeno Zavetišču Horjul in Zavodu SVSP.  Društvo vljudno prosi, naj bodo oddane potrebščine čiste in uporabne.

  • SVSP –  Skupina Veterinarjev Sterilizira Potepuhe: prostovoljci, ki sterilizirajo, kastrirajo in zdravijo nikogaršnje živali v manj razvitih evropskih državah, ob tem osveščajo lokalno prebivalstvo in stroko, pomagajo pa tudi v Sloveniji.
  • Sprehajalnica: sprehajanje psov in varstvo hišnih ljubljenčkov na domu, kjer so vaše živali na prvem mestu.
  • KiroVet: veterinarka Eva Tasič bo na voljo za vprašanja o bolečinah, artritisu in različnih terapijah za živali, ter o kiropraktiki.
  • Mačji hotel Ozzi: luksuzna in varna namestitev mačk, oskrba mačk in drugih malih domačih živali na domu, prevozi živali in sprehajanje psov.

PUSTITE KOMENTAR

Prosimo vpišite svoj komentar!
Prosimo vpišite svoje ime tukaj