Nega proti večjim nepravilnostim, madežem in ogrcem zdaj tudi za otroke od 10. leta starosti

Acne Vulgaris, ena najpogostejših kožnih težav po vsem svetu, prizadene 80 % najstnikov in 40 % odraslih. Akne so pogost vzrok za nizko samozavest in močno vplivajo na duševno zdravje.

Madeži, ogrci-kožne težave
Akne so pogosto vzrok za nizko samopodobo in močno vplivajo na duševno zdravje. Foto: Bigstock

Med ljudmi, ki jih ta težava doleti, se jih kar 35 % izogiba pojavljanju v javnosti, 43 % pa jih odkrito govori, da so akne in brazgotine na koži negativno vplivale na sklepanje odnosov. Izredno pomembno pa je, da jih zdravimo po priporočilih dermatologov.

Nova, napredna različica Effaclar DUO+M kreme, je zato velik napredek in predstavlja učinkovito rešitev v boju proti nepravilnostim na koži. Proizvajalec La Roche-Posay zagotavlja, da uporaba kreme da vidne rezultate že po 8 urah. Starostna meja mladih, ki se soočajo z nepravilnostmi na koži se vedno bolj niža, težave s kožo imajo tudi že otroci v starosti 10 let. Nova Effaclar Duo+M krema je primerna tudi zanje.

Krema za čiščenje, la roche
Effaclar DUO+M krema predstavlja učinkovito rešitev, ki da vidne rezultate že po 8 urah.

Oblikovana je na podlagi poznavanja mikrobioma kože in temelji na novi učinkovini Phylobioma. Ta formula omogoča ciljno usmerjen in učinkovit pristop v boju proti nepravilnostim, zmanjševanju nepravilnosti in posledičnih madežev na koži. Ključne sestavine – niacinamid (blaži znake nepravilnosti), procerad TM (ceramid proti medežem na koži) in Aquae Posae Filiformis (prebiotični delci, pridobljeni iz edinstvene termalne vode La Roche-Posay, ki pomaga pri ponovni vzpostavitvi ravnovesja) – so skrbno kombinirane za zagotavljanje najučinkovitejših rezultatov.

Kožo je treba pravilno očistiti

Da bo koža temeljito a nežno očiščena laboratoriji La Roche-Posay predlagajo novo različico Effaclar Penečega gela za čiščenje. Njegova prednost je, da ohrani mikrobiom in zaščitno funkcijo kožne pregrade. Formula, ki čisti in izčisti kožo, je hipoalergena, nekomedogena in brez vonja. Vsaka nega kože, nagnjena k nepravilnostim bi morala biti dvostopenjska, najprej čiščenje in šele nato nanos primerne kreme.

Gel za čiščenje, la roche
Prednost Effaclar Penečega gela za čiščenje je, da ohrani mikrobiom in zaščitno funkcijo kožne pregrade.

Več o negi kože z večjimi nepravilnostmi, madeži in ogrci preberite  na uradni spletni strani znamke (https://www.laroche-posay.si/effaclar)