Prek 1000 se je v raznolikosti igralo na Bodi športnik

Avtor: R. M. Z.

Prvi ponedeljek v oktobru je na letnem telovadišču Ilirija potekal že 9. mednarodni športni dogodek “Igraj se z mano – Bodi športnik”. Dan je bil kot nalašč v uvod za združevanje ob svetovnem dnevu učiteljev ter začetku tedna otroka.

Tudi letošnji “Bodi športnik” je bil mednaroden – naši gostje iz Bosne in Hercegovine, Srbije, Črne gore, Makedonije so se odlično zabavali. Druženje je bilo pisano, saj so se ga poleg gostov iz tujine udeležili tako malčki iz vrtcev kot šolarji, dijaki in različne organizacije! Ovira ni bil ne jezik, ne različne zmožnosti otrok in mladih, inkluzija ne pozna meja. 

Prehodni pokal “fair play-a” je letos za eno leto odšel v roke Gimnazije Šiška, katere dijaki so se izkazali v pošteni igri, strpnosti, spoštovanju in sprejemanju drugačnosti, odlični pa so bili tudi v vlogi prostovoljcev.   

Vrhunec športnega dneva je bil tudi naš zvesti ambasador Zlatko, ki je vse vrgel na noge! Pri repanju se mu je pridružil tudi eden izmed otrok. Kako sta skupaj zarepala in kaj vse se je dogajalo, je objavljeno na facebook.com/igrajsezmano

PUSTITE KOMENTAR

Prosimo vpišite svoj komentar!
Prosimo vpišite svoje ime tukaj