Delavnica: z dihanjem do preporoda

Avtor: R. M. Z.

Preporod je preprosta in učinkovita metoda. Globoko, krožno in sproščeno dihanje pomirja um in omogoča življenjski energiji, da odpravi blokade in počisti vzorce, ki ovirajo spontan življenjski tok. 

Proces človeka  pelje v doživetje čistega bistva. Zaradi svoje preprostosti se ujema z marsikatero metodo za samorazvoj.

V soboto, 8. oktobra, lahko rebirthing oziroma preporod preizkusite na delavnici, ki se bo začela ob 19. uri  v Ubrani dvorani, na naslovu Celovška cesta 55, 1000 Ljubljana. Udeležba na delavnici je primerna za vse, ki nimajo izrazitih duševnih težav ali težav s srcem. 
Sobotna delavnica bo trajala predvidoma tri ure. Udeleženci naj s sabo prinesejo podlago za ležanje, podlago za glavo, odejo oziroma drugo pokrivalo in robčke. Prijaviti se je mogoče na telefonski številki 031 897 544 ali na e-naslovu [email protected]
Izkušnja preporoda je močan način razkrivanja samega sebe, hkrati pa ima blagodejen učinek na zdravje. Metodo lahko uporabljajo ljudje z različnimi cilji in življenjskim slogom, ne glede na to, ali so njihovi motivi duhovni ali zdravstveni. Rezultat dobrega preporoda je povečana raven energije, občutek olajšanja in odprtosti.

PUSTITE KOMENTAR

Prosimo vpišite svoj komentar!
Prosimo vpišite svoje ime tukaj