Preporod: pomirjanje uma in odprava blokad

Avtor: R.M.Z.

Naša prepričanja usmerjajo naša dejanja. Napačna prepričanja vodijo po napačni poti. Ko zanikamo, da smo v zmoti in jih skrivamo pred seboj, sčasoma okamenijo in postanejo bolečina. Ena napačna ideja lahko prikrije pravo pot, kot vrh nohta lahko zakrije celo sonce. 

Preporod je preprosta in učinkovita metoda. Globoko, krožno in sproščeno dihanje pomirja um in omogoča življenjski energiji, da odpravi blokade in počisti vzorce, ki ovirajo spontan življenjski tok. Proces vas pelje v doživetje čistega bistva. Zaradi svoje preprostosti se ujema z marsikatero metodo za samorazvoj. Ime preporod (rebirthing) izhaja iz tega, da je bila prvotno usmerjena na razreševanje travme rojstva. Prvi vtis o svetu je namreč lahko pozneje ovira za svobodno in odprto življenje. 

V Ljubljani in Postojni se bosta v decembru odvili dve delavnici za rebirthing, in sicer:

–          Ljubljana: sobota, 3. decembra, ob 19. uri, v Ubrani dvorani, Celovška cesta 55,

–          Postojna: nedelja, 11. decembra, ob 9. uri, v Jezikovni šoli Athena v sklopu programa Soulfesta.

Predvideni čas trajanja delavnice je tri ure.

Udeleženci naj s sabo prinesejo podlago za ležanje, podlago za glavo, odejo oziroma drugo pokrivalo in robčke. Obvezne prijave na telefonski številki 031 897 544 ali na elektronski naslov [email protected]. Udeležba na delavnici je primerna za vse, ki nimajo izrazitih duševnih težav ali težav s srcem. Mladoletne osebe se lahko udeležijo delavnice v prisotnosti ali privolitvi staršev ali skrbnikov. Z vsemi nadaljnjimi vprašanji pokličite na navedeno telefonsko številko ali pišite na elektronski naslov [email protected]. Zaželen prostovoljni prispevek: 15 €.

Izkušnja preporoda je močan način razkrivanja samega sebe, hkrati pa ima blagodejen učinek na zdravje. Metodo lahko uporabljajo ljudje z različnimi cilji in življenjskim slogom, ne glede na to, ali so njihovi motivi duhovni ali zdravstveni. Rezultat dobrega preporoda je povečana raven energije, občutek olajšanja in odprtosti.

Foto: Bigstock

PUSTITE KOMENTAR

Prosimo vpišite svoj komentar!
Prosimo vpišite svoje ime tukaj