Magična rešitev za poškodovano kožo

Avtor: P. R.

Ste se opekli med pripravljanjem kosila? So vas ožulili čevlji? Imate na koži prasko ali odrgnino? Čutite neprijetno bolečino zaradi pika čebele? Ste si stisnili mozoljček in imate neprivlačno krasto? Pomirjujoča kremoaCicabio SPF 50+ je primerna izbira za obnavljanje poškodovane kože v poletnih mesecih. Kožo nežno očisti, pospeši celjenje, zmanjšuje potrebo po praskanju in preprečuje nastanek brazgotin.

bioderma-krema

Ker se ob prisotnosti UV žarkov hiperpigmentacija zaradi brazgotin lahko izjemno poveča, hkrati pa mora preteči med 6 in 12 mesecev ali celo več let, da izgine, je izjemno pomembna uporaba ustreznega izdelka, ki bo poskrbel za hitro celjenje poškodovane kože, hkrati pa preprečil nastanek rjavih madežev.

Cicabio SPF 50+, ki so jo razvili v Laboratoriju Bioderma,  je izjemno praktičen in uporaben za vso družino – tudi za dojenčke in otroke – in sicer predvsem v primeru poškodovane kože, izpostavljene sončnim žarkom.

Prednosti kreme Cicabio SPF 50+:

– pospeši proces celjenja,

– pomirja srbež in zmanjšuje bolečino,

– deluje protibakterijsko,

– vsebuje glicerin in hialuronsko kislino, ki kožo navlažita,

– ne vsebuje alkohola in surfaktantov, ki pri poškodovani koži lahko povzročijo pekoč občutek,

– primerna je za celo telo in obraz – tudi za ustnice.

Izdelek je fotostabilen in vodoodporen, torej ga lahko uporabljajmo tudi na počitnicah, ko se kopamo, smo športno aktivni … Ne vsebuje parabenov in umetnih barvil, je neodišavljen, hipoalergen in nekomedogen ter ima izjemno visoko UVA zaščito – UVA 31.

Kako se uporablja Cicabio SPF 50+?

Cicabio SPF 50+ se nanaša na  očiščene in osušene  prizadete predele, in sicer dvakrat dnevno dokler koža ni v celoti zaceljena. Če je poškodovana koža izpostavljena soncu, se mora izdelek uporabljati pogosteje. Paziti pa je treba, da se krema ne nanaša direktno na rane ali opekline, ki jih je povzročilo prekomerno izpostavljanje soncu.

PUSTITE KOMENTAR

Prosimo vpišite svoj komentar!
Prosimo vpišite svoje ime tukaj