Odpravite nahod, preden povzroči večje težave

Avtor: P. S.

V hladnejših mesecih so najpogostejša obolenja virusne okužbe dihal, predvsem nahod, ki je tudi najpogostejši vzrok za izostanek z dela ali od pouka. Odrasli zbolijo povprečno štirikrat letno, otroci pa od šestkrat do osemkrat. Pri čim hitrejšem okrevanju in preprečevanju širjenja okužbe v težje oblike, kot sta sinusitis in vnetje srednjega ušesa, učinkovito in dokazano pomaga Sinupret.

Zamašen nos, izcedek iz nosu, srbenje v nosu in kihanje je le nekaj simptomov nahoda, vnetja zgornjih dihal, ki se lahko razvije v vnetje obnosnih votlih oziroma sinusitis. Ta pa ima zelo neprijetne simptome, saj ga spremljajo tudi vročina, pritisk v glavi in glavobol. Za nahod in sinusitis je značilno, da so najpogostejši povzročitelji virusi, kar pomeni, da nanje antibiotiki ne učinkujejo, zato preostane le zdravljenje simptomov. 

Zdravilna kombinacija rastlin

Sinupret je naravno in varno zdravilo, s katerim lahko učinkovito zdravimo simptome, značilne za nahod in sinusitis. Vsebuje pet zdravilnih rastlin: korenino rumenega svišča, jegličev in bezgov cvet ter zeli sporiša in kislice, ki imajo dolgo tradicijo pri zdravljenju bolezni dihal. Kombinacija omenjenih rastlin omogoči boljšo učinkovitost, kot če bi jih uporabili posamično. Zdravilo Sinupret zdravi nahod in sinusitis, tako da zmanjša oteklino vnete nosne sluznice, razredči sluz, izboljša drenažo sinusov in s tem olajša izločanje sluzi. Zmanjša se občutek zamašenega nosu in spremljajoči glavobol kmalu preneha. Deluje protivnetno, protivirusno in protibakterijsko ter uravnava imunski odziv.

Dokazano varen in učinkovit

Sinupret je zdravilo rastlinskega izvora, ki je prešlo enako dolg postopek registracije, kot ga opravijo kemičnosintezna zdravila. Učinkovitost in varnost zdravila so potrdile številne študije po svetu; tudi v nedavni slovenski klinični študiji, v kateri so preučevali potek zdravljenja 178 otrok v 19 pediatričnih ambulantah, so potrdili njegovi varnost in učinkovitost. Po ocenah slovenskih zdravnikov je Sinupret dobro učinkovit v 81 odstotkih, srednje učinkovit pa v 14 odstotkih, medtem ko je po njihovem strokovnem mnenju varen v 95 odstotkih. 

 

S pravočasno uporabo zdravila Sinupret ne vplivamo le na nahod, ampak lahko tudi učinkovito preprečimo razvoj hujšega vnetja, kot je vnetje sinusov ali srednjega ušesa.

V obliki kapljic ali tablet

Sinupret je na voljo v obliki kapljic (ki jih razredčite z vodo in popijete) in tablet. Tablete so na voljo tudi v različici BNO z močnejšim delovanjem posamezne tablete, zaradi česar so preprostejši za jemanje. Omejitve glede dolgotrajnega jemanja niso znane. Če se težave po 7–14 dneh ne izboljšajo, se posvetujte z zdravnikom, da izključi možnost drugih bolezni, nato pa ga lahko jemljete tudi daljši čas. To je še posebno primerno pri kroničnih vnetjih zgornjih dihal.

 

Članek o zdravilu naravnega izvora Sinupret je del seriala, v katerem predstavljamo kakovostne izdelke za zdravljenje različnih motenj oziroma bolezenskih stanj. Objavo prispevkov je omogočilo podjetje Farmedica, d. o. o.

Tudi za najmlajše, nosečnice, doječe matere in sladkorne bolnike

Sinupret je eno izmed redkih zdravil, ki nahod in sinusitis zdravijo tudi pri najmlajših, in sicer v obliki kapljic za otroke od 2. Leta naprej. Ob pravočasni uporabi kapljic Sinupret, ki učinkovito in varno odmašijo nos ter olajšajo dihanje, lahko pri otrocih preprečimo tudi vnetje srednjega ušesa. Zdravilo Sinupret lahko po predhodnem posvetu z zdravnikom za nahod in sinusitis jemljejo tudi nosečnice in doječe matere ter sladkorni bolniki. 

Zdravilo rastlinskega izvora
O delovanju in mogočih neželenih učinkih si preberite navodila za uporabo ali se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom. 

PUSTITE KOMENTAR

Prosimo vpišite svoj komentar!
Prosimo vpišite svoje ime tukaj