Za krepitev imunskega sistema otrok od enega leta starosti dalje

Avtor: P. R.

Otroci v primerjavi z odraslimi pogosteje zbolevajo za različnimi okužbami, ker se njihov imunski sistem še razvija.  Poleg tega jih večina obiskuje vrtec, kjer zaradi tesnih stikov hitro pride do izmenjave različnih mikrobov, ki povzročajo bolezni. Odrasli ob virozah, gripah in prehladih znamo poskrbeti zase, naši najmlajši pa so odvisni od nas. 

Da bi otroci praznični december in tudi druge zimske mesece preživli zdravi in kljubovali virusnim okužbam, so v Medexu za otroke od enega leta starosti dalje razvili izdelek Bio Gelée royale baby. Vsebuje ekološko pridobljen matični mleček in naravne vitamine B in C v agavinem sirupu. 

Oslabljenost imunskega sistema se ne kaže le po okužbi, ampak tudi po občutku utrujenosti, izčrpanosti oztoka. V Medexu sporočajo, da bo Bio Gelée royale baby okrepil imunski sistem. Izbrane sestavine so shranjene v stekleničkah, ki omogočajo neposredno uporabo, natančno odmerjanje ter ohranjajo kakovost izdelka.

Kaj vsebuje steklenička? Agavin sirup odlikuje nizek glikemičen indeks (GI), dodatno kakovost izdelka pa zagotavljajo tudi naravni vitamini B in C  ter standardizirana vsebnost 10 HDA (10-hidroksi-2-decenojska kislina) v matičnem mlečku.

·         10 HDA je nenasičena maščobna kislina, ki je v naravi ne najdemo nikjer drugje kot v matičnem mlečku, in je pomembno merilo kakovosti matičnega mlečka.

·         Vitamina C in B6 imata vlogo pri delovanju imunskega sistema in prispevata k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.

·         Riboflavin (vitamin B2) prispeva k ohranjanju zdravih sluznic.

Za začetek dneva

Novost v Medexovi ponudbi je tudi Ingver v medu. Akacijev med je slovenskega porekla, ingver v medu pa je nepogrešljiv kot sestavina toplega napitka. Uživati ga je mogoče tudi samostojno – najbolje že zjutraj, za začetek dneva. 
Foto (naslovna): Bigstock
Foto: Medex 

PUSTITE KOMENTAR

Prosimo vpišite svoj komentar!
Prosimo vpišite svoje ime tukaj