Za življenje brez bolečin: Kineziološki dnevi prinašajo brezplačne posvete

V dneh od 18. februarja do 23. februarja 2019 bodo po Sloveniji potekali Kineziološki dnevi, na katerih bodo strokovnjaki s področja gibanja na voljo za brezplačne posvete. Teden, posvečen preventivi bolečin, bo potekal pod sloganom «Za življenje brez bolečin!«, zaključil pa se bo s seminarjem, ki ga organizira kineziološki center KinVital.

Veliko ljudi se dnevno sooča z bolečinami v mišicah in sklepih, bolečine v križu in/ali vratu pa so vsakdan pri mnogih od nas. Organizatorji Kinezioloških dni želijo javnost naučiti, kako se pravilno lotiti odpravljanja tovrstnih težav

Na brezplačni posvet se lahko naročite TUKAJ.

Seminar, s katerim bodo 23. februarja 2019 zaključili Kineziološke dneve, prinaša pester spored in obljublja zanimive teme, ki so primerne tako za laično kot za strokovno javnost. Razdeljen bo na pet sklopov (vsak bo trajal uro in petnajst minut), ki so po izkušnjah kineziologov najbolj problematični: Ramenski obroč (predavatelj Tadej Verbošt); Ledveni del (predavatelja Jure Gubanc in Kim Čadež); Koleno (predavatelj Luka Hren); Pomen prehrane pri poškodbah (predavatelj Žan Zupančič) in Vpliv fascij na gibanje (predavatelj Tadej Verbošt).  

Sorodne vsebine:

Foto: KinVital

PUSTITE KOMENTAR

Prosimo vpišite svoj komentar!
Prosimo vpišite svoje ime tukaj