Bi postali generalni direktor UKC Ljubljana? Novi razpis objavljen

Svet Zavoda UKC Ljubljana je sprejel sklep, da razpiše delovno mesto generalnega direktorja UKC Ljubljana, ki se objavi dne 21. 6. 2019 na Zavodu RS za zaposlovanje, spletni strani UKC Ljubljana in v medijih.

Svet Univerzitetnega kliničnega centra (UKC) Ljubljana je razpisal delovno mesto generalnega direktorja. Foto: Bigstock

Svet Univerzitetnega kliničnega centra (UKC) Ljubljana je razpisal delovno mesto generalnega direktorja. Razpis je bil objavljen na Zavodu za zaposlovanje, spletnih straneh UKC Ljubljana, na MojeDelo.com ter v dnevnih časopisih Delo in Dnevnik. Rok za prijavo je 2. julij, prijavo pošljite na naslov: UKC Ljubljana, Svet zavoda, Poštno ležeče, 1110 Ljubljana. In kaj zahtevajo?

Razpisni pogoji za mesto generalnega direktorja UKC Ljubljana so:

  • ima izobrazbo, pridobljeno po študijskih programih za pridobitev izobrazbe druge stopnje oziroma raven izobrazbe, pridobljene po študijskih programih, ki v skladu z zakonom ustreza izobrazbi druge stopnje
  • ima najmanj pet let delovnih izkušenj na primerljivih delovnih mestih s področja organizacije, vodenja in upravljanja
  • predloži program dela in razvoja UKC Ljubljana
  • ni bil pravnomočno obsojen zaradi naklepnega kaznivega dejanja, ki se preganja po uradni dolžnosti, na nepogojno kazen zapora v trajanju več kot šest mesecev

Mandat traja štiri leta. Po poteku mandatne dobe je ista oseba lahko znova imenovana za generalnega direktorja. Rok za prijavo, z izkazanimi dokazili o izpolnjevanju vseh razpisnih pogojev, je 2.7.2019. Prijavljeni kandidati bodo obveščeni o izbiri v 30 dneh od dneva objave razpisa.

Na podlagi določbe 29. člena Statuta UKC Ljubljana je Svet zavoda imenoval razpisno komisijo, ki bo preverila izpolnjevanje pogojev prijavljenih kandidatov in o tem poročala Svetu UKC. Svet UKC bo pregledal programe dela in razvoja prijavljenih kandidatov, ki izpolnjujejo pogoje in z njimi opravil morebitne razgovore.

PUSTITE KOMENTAR

Prosimo vpišite svoj komentar!
Prosimo vpišite svoje ime tukaj