V pomlad, poletje in za vedno – brez odvečne telesne teže

Avtor: S. S.

Predstavljamo tri knjižne izdaje Mladinske knjige Založbe, ki bodo v podporo vsakemu, ki želi trajno shujšati, ne da bi omejeval kalorije. V knjigi specialista endokrinologije in profesorja na univerzi Harvard dr. Davida Ludwiga Vedno lačni najdete progam za zdravje, s katerim boste zmanjšali hrepenenje po hrani, reprogramirali maščobne celice in trajno shujšali, kot že omenjeno – brez štetja kalorij. 

Avtor razkrinkava bistveni vzrok za pridobivanje teže – občutek večne lakote. S kakovostnejšo prehrano reprogramiramo maščobne celice, da shranjujejo manj kalorij. Z odličnimi recepti, ki so popotnica v trajno spremembo prehrane, bomo potešili lakoto, premagali kilograme in okrepili zdravje.  

V Mali knjigi velikega hujšanja Bernadette Fisers opisuje, kako je v 30 dneh izgubila 30 kilogramov. Ljudje smo različni, zapiše, in natančno opiše, kaj je izguba teže prinesla njej. S formo in z vsebino motivira bralca, da se tudi sam odpravi na pot, ki jo je opravila ona. Prav nič zabavno ni biti debel, verjemite mi, saj sem bila sama debela kot slon, zato se prenehajte poniževati in preberite to knjigo, jo predelajte, saj deluje, in to hitro. Tako meni avtorica, na vas pa je, da jo tudi preizkusite.

Zeleno je zdravo. Z zelenim se boste počutili čilo in čudovito. Tak je naslov priročnika Zeleni smutiji – v 10 dneh nad strupe in kilograme


Gre za resnično svetovno uspešnico, ki ponuja sijajen način, kako izgubiti odvečno telesno težo, povečati energijo, zbistriti um in poskrbeti za trdno zdravje. Kaj je smuti, vemo, a tukaj bomo izvedeli veliko o zelenem smutiju, zmešavčku, v katerega poleg sadja dodamo tudi listnato zelenjavo. Takšni zeleni napitki, za katere nujno potrebujemo električni mešalnik, so nasitni, zdravi in okusni – so idealno sredstvo za doseganje boljšega počutja. Pisec obljublja veliko: od izgube teže od 4 do 7 kilogramov, odpravljanja ali vsaj blaženja zdravstvenih težav, in kar je pravzaprav najpomembnejše,  odskočno desko v bolj zdravo prehrano. 

PUSTITE KOMENTAR

Prosimo vpišite svoj komentar!
Prosimo vpišite svoje ime tukaj