Narava skrbi za vašo družino

Avtor: P. S.

Privoščite svoji družini lepo kožo. Sebi in svoji družini zagotovite ekskluzivno kolekcijo Amway G&H, ki vsebuje najboljše iz narave. Amyway od leta 1959 družinam ponuja izdelke za popolno nego telesa, za zdrav občutek in videz. Sedaj lahko preizkusite novo generacijo izdelkov Amway G&H za celo telo.

Koža je največji človeški organ, ki nas ščiti pred škodljivimi vplivi iz okolja, zato je zelo pomembno, da ji posvetimo posebno pozornost. Vendar pa je težko najti linijo izdelkov za vso družino, ki zadovoljuje vse potrebe kože. G&H uporablja znane, naravne in blagodejne sestavine, ki so skrbno pridelane in strokovno zmešane, da bi ustvarili edinstveno, negovalno formulo, ki ohranja kožo zdravo in uravnoteženo.

»Pogosto se osredotočamo na kožo obraza, ker jo najprej opazimo, vendar preostalih 95 % naše kože prav tako zahteva pozornost. Prav tako kot koža obraza tudi koža telesa izgleda nezdravo in starejše, če za njo ne skrbimo na pravilen način. Naša koža in telo sta zaradi zunanjih vplivov pogosto suha, neprijetna na otip in neosvežena. Amway ponuja rešitev: nova kolekcija G&H je sestavljena iz treh linij izdelkov, v katerih so na voljo izdelki, ki hranijo (Nourish), osvežujejo (Refresh) in ščitijo (Protect) celo telo ves dan,« je dejala Michelle A. D’Allaird, direktorica za izobraževanje o zdravju kože za Amway Artistry.

Da bi vaša koža in koža vaše družine izgledali zdravi ter da bi bili kot uporabniki izdelkov zadovoljni vsak dan, Amway ponuja izdelke G&H za nego telesa v kolekciji G&H Nourish+™, G&H Refresh+™ in G&H Protect+™.

Izdelki G&H za nego telesa vključujejo blago, pH nevtralno formulo, ki ne vsebuje sulfatov – formula je učinkovita, a nežna in predvsem varna za otroke, starejše od treh let. Embalaža je bila oblikovana po navdihu iz narave in omogoča 100% recikliranje. Vsaka kolekcija je razvita v povezavi z naravno pridobljenimi botaničnimi sestavinami, da bi izboljšali teksturo, pomirili in nahranili kožo cele družine.

PUSTITE KOMENTAR

Prosimo vpišite svoj komentar!
Prosimo vpišite svoje ime tukaj