Tudi v jesen z negovano kožo

Avtor: P. S.

Za kožo ni potrebno skrbeti le v poletnem času, ko smo izpostavljeni vročim dnevom in nočem, ampak tudi v jeseni. Kožo lahko tudi ob prestopu v jesen razvajamo. 

Ena od možnosti, s katero si lahko polepšate jutra, je večnamenske Čudežno suho olje Huile Prodigieuse Or®, ki poskrbi za večnamensko nego z diskretnim zlatim sijajem.

NUXE Huile Prodigieuse® Or Čudežno suho olje z zlatnim leskom z bogastvom dragocenih rastlinskih olj in vitaminom E izdatno hrani, neguje in obnavlja kožo telesa in obraza ter lasem vrača izgubljeno vlago.

 

Naravni odbojni biserni pigmenti zlatega sijaja ustvarjajo nežno zagorelost in poudarijo že obstoječo zagorelost. Šest rastlinskih olj in vitamin E ustvarjajo Čudežno olje z zlatim sijajem idealno za vsakodnevno poudarjanje lepote telesa. Koži poda satenasto mehkobo, lasje pridobijo na volumnu, so nahranjeni in sijoči. 

Suho olje primerno za vsakodnevno uporabo. Poleg izjemne nege kože in svilnatih las bo prekril tudi morebitne nepravilnosti in poudaril oči ter ustnice. 

PUSTITE KOMENTAR

Prosimo vpišite svoj komentar!
Prosimo vpišite svoje ime tukaj